Most a Spar nevével élnek vissza csalók a Facebookon

Kamu nyereményjátékot hirdettek a Spar nevében. Az áruházlánc már felhívta a figyelmet arra, hogy ők nem szerveztek semmilyen akciót és arra kérnek mindenkit, hogy dőljön be a csalóknak. Az emberek hiszékenységét mi sem bizonyítja jobban, hogy csaló posztot eddig már több mint 3 000 osztották meg a Facebookon
Vass Imre

2022. november 30. 13:00

Most a Spar nevével élnek vissza csalók a Facebookon

Spar Magyarország a Facebookon arról tájékoztatta a vásárlóit, hogy csalók újra visszaélnek a cég nevével. A bűnözők nyereményjátékot hirdettek a közösségi hálón, ahol ajándékokat ígérnek.

 

 

A csalók regisztráció után e-mail címet kérnek, ezt követően felveszik a kapcsolatot további adatokért, hogy a gyanútlan vásárlóktól jelentős összegeket csaljanak ki.

 

„A SPAR és INTERSPAR nem hirdetett ilyen játékot és nyomatékosan felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy semmiképp ne adják meg adataikat, kártyaszámukat a csalóknak.” – írja a cég saját Facebook oldalán.

 

 

Az ünnepi időszaban fokozottan vigyázni kell, mert ilyenkor általában megszaporodnak a hasonló kamu-nyereményjátékok. Nem szabad bedőlni a csábító ígéreteknek és ha ilyen játékkal találkozik valaki, akkor mindenképpen nézzenek utána az adott cég hivatalos honlapján, illetve Facebook oldalán.