Molnár Róbert a Témában: ha lesz egy normális kormány, akkor a Fidesz vezetőség nagy részének börtönbe kell vonulnia

Kübekháza polgármestere szerint 12 év remek alkalom lett volna a Fidesznek országot építeni, ehelyett a primitív, sárga csekkes pénzgyűjtést látjuk, ami arra is jó lehet, hogy összevessék a korábbi támogatókat a mostaniakkal.
Szeged.hu

2022. január 05. 17:23

Molnár Róbert a Témában: ha lesz egy normális kormány, akkor a Fidesz vezetőség nagy részének börtönbe kell vonulnia

Az lenne a jó, ha nem az állam, hanem a választók finanszíroznák a pártpolitikát, de a Fidesz pénzgyűjtése a kampányra így is felvet bizonyos kérdéseket – erről beszélt Molnár Róbert, Kübekháza polgármestere a Szeged Televízió Téma című hírháttérműsorában.

 

A politikus szerint az Orbán Viktor által kiküldött sárga csekkekre bárki befizethet bármilyen pénzt. „Előfordulhat az a gondolat az ügy mögött, hogy a fekete pénzeket így legalizálják” – fogalmazott. A független polgármester úgy látja, a Fidesz az egyetlen párt Magyarországon, aminek egyáltalán nincs szüksége támogatásokra, mivel a kormányzati propaganda is a fideszes üzeneteket sulykolja.

 

„Juliska néni nevében be lehet fizetni mindennap 50 ezer forintot vagy akár 100-at 300-at ezeken a csekkeken, így a strómanoktól be lehet gyűjteni a pénzt” – mondta Molnár.

 

Kübekháza polgármestere úgy látja, a Fidesz teljes politikája kontraproduktív, mivel 12 évük lett volna szolgálni a nemzetet, de szolgálat helyett visszaélés tapasztalható minden területen.

 

„Az önkormányzatiság leépítve, a jogállamiság megcincálva, a kórházaink, a kultúra, a gazdaságunk katasztrofális állapotban vannak. Úgy gondolom, hogy 12 év alkalmas idő lett volna a Fidesznek, hogy remek országot építsen, ehelyett az égboltra mindig valami ellenséget festenek, ami ellen harcolni kell. Ez a sárga csekk nagyon primitív mozzanata a Fidesz politikájának, de ezt megszoktuk tőlük” 

 

– fogalmazott Molnár Róbert, aki szerint Orbánék mindenki lelket megpróbálják most megvenni a választások előtt.

 

A polgármester azt is mondta, a választás tétje az, hogy Fidesz vagy nem Fidesz. 

 

„Nekik nagy a tét, vagy börtön vagy szabadság. Hogy ha lesz egy normális kormány, akkor a Fidesz vezetői nagy részének börtönbe kell vonulnia”.

 

Nézze meg a teljes beszélgetést Molnár Róberttel!