Mire gondolt a költő? Ruzsa Roland azért folytatná az út- és járdajavításokat, hogy balesetveszélyesebb legyen Kiskundorozsma (frissítve)

A választási kampányban minimum kétszer át kell olvasni minden posztot megjelenés előtt. A Fidesz Békés megyéből érkezett MSZP–DK-s jelöltje egy friss bejegyzésénél ezt biztos, hogy nem tette meg. És a frissítés sem lett jobb, sőt.
Garai Szakács László

2022. június 20. 08:31

Mire
gondolt a költő? Ruzsa Roland azért folytatná az út- és
járdajavításokat, hogy balesetveszélyesebb legyen Kiskundorozsma (frissítve)

Update

Mindig örömmel tölt el, hogy a szegedi Fidesz is lelkesen olvassa az írásainkat. Ennek újabb ékes bizonyítéka, hogy a korábbi posztot átírták, de még rosszabb lett, mint volt!

 

Kedves Habony úr!

 

Figyeljenek már a végekre egy kicsit! A dorozsmai jobboldali szavazók többet érdemelnek annál, hogy ilyen bejegyzéseket olvassanak! Ha már csak egy Békés megyéből idehozott MSZP–DK-s jelöltet sikerült találniuk, akkor legalább a bejegyzései legyenek rendben!

 

Izgatottan várom a következő módosítást!

 


 

Korábban írtuk:

 

„Folytassuk az út és járdajavításokat, hogy élhetőbb és balesetveszélyesebb legyen Kiskundorozsma!” – posztolta büszkén Ruzsa Roland Facebook-oldalán.

 

Biztos, hogy nem így, sőt, pont fordítva akarta. Mégsem tudta rendesen kifejezni magát az áljobboldali fideszes jelölt, aki úgy gondolta, ha Békés megyében, ahol felnőtt, iskolába járt, diszkózott, a kis faluban, Méhkeréken, nem sikerült baloldali jelöltként, akkor egy megyével és egy nagyvárossal arrébb megpróbálja fideszesként, hátha.

 

 

Érdekes, hogy mindent folytatni akar úgy, hogy a világon semmit nem csinált eddig. Miközben ő posztol, ráadásul hatalmas böszmeséget, addig az Összefogás Szegedért jelöltje, Komjáti Zoltán Gábor valóban tesz is a közösségért. Valóban javítja, újrarakja a dorozsmai járdákat többedmagával, miközben Ruzsa Roland, csak balesetveszélyesebbé akarja folytatni Kiskundorozsmát...