Minden elővételes bérlet elfogyott a júniusi Deja Vu Fesztiválra

Már csak napijegyeket lehet kapni elővételben a partfürdős nosztalgiabulira.
Kovács M. Norbert

2022. május 11. 10:54

Minden elővételes bérlet elfogyott a júniusi Deja Vu Fesztiválra

Nemrég a következő szövegű poszt jelent meg a Deja Vu Fesztivál Facebook-oldalán:

 

„Az elővételes bérleteink mind elfogytak, így már most elmondhatjuk ez lesz minden idők LEGNAGYOBB DEJA VU FESZTIVÁL-ja! Csapjatok le napijegyeinkre, hogy LE NE MARADJATOK a galaxis legmenőbb időutazásáról! 11 világsztár a 90-es és 2000-es évekből, és több mint 15 hazai legenda 3 napon át a Pünkösdi hosszúhétvégén az Újszegedi Partfürdőn június 3–5 között!”

 

„Nagyon örülünk, hogy ennyire várják az emberek a fesztivált! Egy éve azon dolgozunk munkatársaimmal, hogy megháláljuk ezt a szeretetet, amit a vendégeinktől kapunk, ezért már most megígérhetem, hogy aki a pünkösdi hosszú hétvégén ellátogat a DEJA VU Fesztiválra, minden eddiginél nagyobb és látványosabb fesztivállal találkozhat!” – mondta el Kovács Ádám a fesztivál igazgatója.

 

Az idei szegedi nosztalgiafesztivál külföldi fellépőinek névsora egyébként egészen hosszú: jön a Szegedi Partfürdőre a La Bouche, Kate Ryan és Alexandra Stan is, a mambós dance-slágereiről ismert Lou Bega, jön Arash, aki a Boro Boro című slgerével ment nagyot annak idején, érkezik Alex Gaudino, a Destination Unknown című sláger alkotója, de jön a Tisza-partra a Las Ketchup, akiknek a The Ketchup Song (Asereje) című dalt köszönheti a világ, és ott lesz a Masterboy, a Paradisio, a közönségkedvenc Cascada, valamint visszatér a sikeres tavalyi fellépése után Basshunter is. 

 

És persze Kozmix-koncert is lesz, ami elmaradhatatlan a Deja Vu Fesztiválokon, és jön egy csomó magyar előadó és DJ is a kilencvenes és a kétezres évekből: Kozso és az Ámokfutók, Krisz Rudi, DJ Dominique, Náksi Attila, Csordás Tibi, Bárány Attila, az Ufo Update, a Fresh, DJ Sterbinszky, Rakonczai Imre, sőt, még Korda György és Balázs Klári is ott lesz.

 

További infókért a fesztivál hivatalos oldalát és a Facebook-oldalukat érdemes felkeresni.

A tavalyi fesztiválról készült aftermovie itt látható:

Címlapon

mutasd mind