Mihálik Edvin kíváncsi, mi járt a fejében a fideszes Mihálffy Bélának és Német Ferencnek tramtrainezés közben: van pár ötlete, miket kellett volna megkérdezniük Lázártól és Palkovicstól

Az ellenzéki összefogás országgyűlési képviselő-jelöltje a Facebookon írt a vasútvillamos első útja kapcsán.
Kovács M. Norbert

2021. november 29. 16:35

Mihálik Edvin kíváncsi, mi járt a
fejében a fideszes Mihálffy Bélának és Német Ferencnek
tramtrainezés közben: van pár ötlete, miket kellett volna
megkérdezniük Lázártól és Palkovicstól
  • Mikor kapja vissza Szeged azt a 10 milliárd forintot, amit a kormány elvett tőlünk a járvány kitörése óta? Mennyi pénzt akar még elvonni a Fidesz az önkormányzatunktól?
  • Hogy áll a Szegedi Tudományegyetem finanszírozási szerződése? Lesz-e elegendő keret arra, hogy a szegedi egyetemi dolgozók is végre európai béreket kapjanak?

 

Mihálik Edvin szerint a Fidesz szegedi politikusai, Mihálffy Béla és Német Ferenc ezeket a kérdéseket igazán feltehették volna a tramtrain első útja során a vasútvillamoson velük együtt utazó Lázár Jánosnak és Palkovics László miniszternek, de az ellenzéki összefogás országgyűlési képviselő-jelöltje úgy sejti, ezek a kérdések elmaradtak hétfő hajnalban.

 

Mihálik a traimtrain indulása kapcsán azt is megjegyzi, hogy háromszor lehetett volna felépíteni a harmadik szegedi hidat abból a pénzből, amit a vasútvillamosra költött kormány, hiszen a beruházás 10 év alatt sokszorosára drágult. Ennek ellenére örül a fejlesztésnek, hiszen szerinte környezetbarát, és a szegedi utakat tehermentesítő összeköttetés jött létre a megye két legnagyobb települése között.

 

Mihálik Edvin teljes posztja itt olvasható el:

 

Címlapon

mutasd mind

Vélemények

mutasd mind