Mihálffy Béla megsértődött, helyreigazítást kér egy olvasói levél után

Szeged és a Homokhátság fideszes parlamenti képviselője azt nagyon hamar megtanulta a parlamentben, hogy az a biztos, ha nem mond semmit és ha megsértődik. Most már jöhetne talán az érdemi munka is.
Garai Szakács László

2022. július 20. 15:50

Mihálffy
Béla megsértődött, helyreigazítást kér egy olvasói levél
után

Elég ránézni Mihálffy Béla Facebook-oldalára látszik:

  • imád szerepelni és
  • meg van róla győződve, hogy borzasztó sokat dolgozik.

 

A munka jelentős része különböző megtekintésekről szól egyelőre, ezek persze legalább olyan fontos dolgok, mint a munka másik része, amit viszont nem végez el.

 

Ez, a munka másik része valódi jelenlétet, valódi felelősségvállalást, valódi párbeszédeket jelentene.

 

Meg például szavatartást is.

 

Ám Mihálffy Béla csak a saját közegében szeret szerepelni, csak a saját embereivel áll szóba. A valódi párbeszédben benne lenne az is, hogy valamit érdemben mondjon annak kapcsán, miért szavazta meg azokat a törvényeket, amik most a sok száz, ezer saját fideszes szavazója lába alól húzta ki a talajt. Meg persze az ellenzékiek alól is, de ők Mihálffy Bélát sosem érdekelték. Viszont a saját szavazói addig igen, amíg elmentek, és rá szavaztak. Most meg, amikor be kellett őket csapni, akkor az első alkalommal be is csapta.

 

A montázsokat Mihálffy Béla Facebook-oldaláról vettük át

 

Hiszen minden fideszes jelölt azzal kampányolt, a rezsicsökkentés marad. Most meg „mintha el lenne véve...” Mondhatnám, persze, van még idő, ki lehetne találni valamit, de nincs, nagyon nincs idő.

 

 

Úgy meg pláne nincs idő, hogy Mihálffy Béla egy olvasói levél miatt sértődött meg, és helyreigazítást kér tőlünk.

 

 

Azt nem tudom, hogy Nemes István hol lakik, azaz Mihálffy Béla valóban a képviselője-e, de Szeged és a Homokhátság fideszes képviselőjének három hónapnyi parlamenti munka alatt sikerült eljutnia oda, hogy megsértődött egy magyar állampolgárra. Akiért dolgoznia kellene a Parlamentben. Aki lehet, tényleg az ő választókerületében él, így még inkább képviselnie kellene őt.

 

Kicsit gyors ez a tempó a képviselőtől. Nem kellene azonnal felvenni ezt a fideszes ritmust. Akár példát is mutathatna, hogy ő nem lesz olyan, mint a ciklusok óta ott ülő párttársai. De nem teszi, hanem a könnyebb utat választja. Kár.