Mező Misi egy szál gitárral a kezében életéről és pályájáról mesél az IH-ban

Kivételes hangulatú estre készül a Pedagógia esték tavaszi rendezvénysorozata: hétfőn este 6 órakor az IH Rendezvényközpont színpadának  vendége lesz Mező Misi, aki magával hozza gitárját is, hogy a tőle megszokottnál egy kicsit csendesebb, bensőségesebb körülmények között találkozhasson a közönséggel.
Rafai Gábor

2022. március 18. 13:48

Mező Misi egy szál gitárral a kezében életéről és pályájáról mesél az IH-ban

Mesélő című produkciójában Misi most zenésztársai nélkül mesél a magánélete és zenei pályája során megélt élményekről egy zenés est keretében.  

 

Ne tévesszen meg senkit a cím. Igaz történeteket hallhatnak Misitől az est vendégei, gyermekkorától egészen napjainkig. S nemcsak történeteket, de a hozzájuk kapcsolódó, a zenész számára inspirálóan ható dalokat is megismerhetik.

 

Mire számíthat az, aki jegyet vált a pedagógia esték legújabb, kicsit rendhagyó előadására?

 

Egy hangulatos, bensőséges, a Mező Misitől megszokottnál csendesebb estére. Egy kis megállásra, kikapcsolásra, kiszakadásra a hétköznapokból.

 

– Egy szál akusztikus gitárral énekelek majd, és mivel nem a nagykoncerteken megszokott hatalmas számú közönség lesz jelen egy-egy ilyen alkalommal, úgy érzem, jobban át tudunk majd élni minden egyes dallamot, hangot, pillanatot. Úgy igazán, őszintén, ahogy vagyunk. Most zenésztársak nélkül, csak a hangszeremmel, azzal az útravalóval, ami belőlem fakad. Szerintem egy-egy útkereszteződésnél biztosan összetalálkozunk. Várlak! Igaz történetekkel, kellemes muzsikával, de legfőképpen szeretettel! – ígéri Facebook-oldalán a népszerű énekes-gitáros.

 

 

Személyes jegyvásárlás hétköznap 8 és 18 óra között az IH Rendezvényközpontban, vagy online.