Melyik ingatlan érhet itt 75 millió forintot? – Nemes István olvasói levele

A közgyűlés közvetítése alatt nem nagyon értettem, amikor a Cserepes sori – nem tudom, de nem is nagyon lehet ezt másképpen mondani – cigánysoron 75 millió forintot emlegettek a még ott lévő házakról beszélve.
Szeged.hu

2022. október 09. 13:20

Melyik
ingatlan érhet itt 75 millió forintot? – Nemes István olvasói
levele

Azóta viszont megértettem. És igazából a levelem címe költői kérdés, hiszen én is tudom, de mindenki más is tudja, az összes magánház együtt nem ér 75 millió forintot.

 

Itt semmi másról nincsen szó csak arról, hogy a (szegedi) Fidesz aljas módon megint Szegedre támad. Most Chovanecz Kata az, akinek ezt végig kell vinni. Hogy magától, meggyőződésből is csinálja-e, vagy csak kijelölték a feladatra, az igazából mindegy is, bár tény, ha meggyőződésből is csinálja, az egy fokkal még rosszabb.

 

Felhasználja és kihasználja az ott élőket. Akiknek eszébe nem jutott, hogy ilyen feltételeket szabjanak azért, hogy (végre) ők is elköltözzenek a Cserepes sorról, a szeméthegy szomszédságából. Abba most nem mennék bele, miért érzik jól magukat ott és úgy, az az ő dolguk. De látva azt, ahogy élnek – rendszeresen járok arra a közeli áruházakba vásárolni –, ha a helyükben lennék gondolkodás nélkül elfogadnám azt, amit Szeged felajánl. És itt megjegyezném azt is, nagyon sok szegedi családnak esélye sincs arra, hogy ilyen felajánlást kapjon a várostól.

 

Chovanecz Kata megjelenése kulcs a helyzet elmérgesedésében, elhúzódásában. De ő pont ezt akarja, neki pont ez az érdeke. Senkinek ne legyen kétsége abban, a fideszes képviselő nem szívjóságból kezdte hirtelen az ott élők érdekeit védeni. Meglátta ebben a pénzkereseti lehetőséget. Erre a „ziccerre” még Szabó Bálintnak sem volt gusztusa lecsapni. Durva lesz, amit írok, de tetszik vagy sem, Chovanecz Kata olyan, mint az uzsorás, aki koldulni küldi a gyereket, de előtte még eltöri a kezét is, hogy jobban meghassa az embereket. Élősködik mások nyomorán. És közben saját városára támad.

 

Nemes István