Megújul a Vedres utcai tömbbelső útja és a parkolók

Már elkezdett dolgozni a kivitelező a Vedres utcai tömbbelső útjának és az ott található parkolók helyreállításán. Ezt a szakaszt három ütemben újítják fel, az elsővel tavaly végeztek, a másodikat most kezdték el, a befejező részt jövőre csinálják meg.
Vass Imre

2022. szeptember 19. 16:38

Megújul a Vedres utcai
tömbbelső útja és a parkolók

Még 2021-ben kezdődött meg a tíz panelház által körülhatárolt területen található út és parkolók felújítása a Vedres utcánál. A körzet képviselőjének, Mihálik Edvinnek több lakó is jelezte, hogy ezt a részt a panelházak építése óta nem újították fel.

 

Az útszakasz és a parkolók felújítása a napokban elkezdődött, a kivitelező, a Norbo-Ép Kft. felbontja és elszállítja a régi aszfaltburkolatot. Amikor ezzel a munkafázissal végeznek, akkor jöhet az aszfaltozás.

 

Mihálik Edvin elmondta, a fejlesztésre az önkormányzat saját költségvetéséből több mint másfél millió forintot fordít, a tervek szerint a kivitelező egy hét alatt végez a munkával. A képviselő hozzátette, ezt követően egy sokkal jobb minőségű útszakasz áll majd az itt lakók rendelkezésére. Az érintett terület harmadik részét a jövőre újítják fel.

Vélemények

mutasd mind