Meglesz a 43-dik! Tom Brady nem vonul vissza

A 42 éves Tom Brady szerdán bejelentette, hogy nem vonul vissza. A New England Patriots irányítója a közösségi médiában azt írta: ezután is megtalálják majd a stadionban, mert van mit bizonyítania.

2020. január 09. 06:27

Meglesz a 43-dik! Tom Brady nem vonul vissza

„Az életben és az amerikaifutballban is elkerülhetetlen a kudarc. Nem mindig lehet nyerni. Ugyanakkor a vereségből mindig lehet tanulni, és fel lehet állni, hogy újra bizonyíts a stadionban. Ott fogtok megtalálni, mert tudom, hogy még mindig van mit bizonyítanom” – fogalmazott Tom Brady.

Ezek alapján egyértelmű, hogy minden idők egyik legjobb NFL-es irányítója folytatja a pályafutását.

A nemzetközi sportélet egyik legnagyobb sztárja élete talán leggyengébb szezonján van túl, miután csapatával a rájátszás első fordulójában búcsúzott a Tennessee Titansszel szemben. A hatszoros Super Bowl-győztes Brady-ről már a meccs előtt azt rebesgették, hogy visszavonulhat, amennyiben nem jutnak tovább.

A vereséget követően az irányító nem adott egyértelmű választ arra, hogyan mi lesz vele, így a visszavonulásáról szóló pletykák felelrősödtek. Elképzelhető, hogy kellett néhány nap, amíg reálisan átgondolta a lehetőségeit, ezután dönthetett a folytatás mellett.