Meghirdette nyári táborait a Szegedi Vadaspark: áprilisban indul a jelentkezés

Évek óta az egyik legnépszerűbb szünidei programnak számít Szegeden a vadaspark nyári tábora. Az idén minden eddiginél korábban, már április 11-étől lehet jelentkezni a tíz turnus valamelyikére. Jó hír, hogy a tábor díja a tavalyihoz képest nem változik.
Rafai Gábor

2022. március 23. 16:34

Meghirdette nyári táborait a
Szegedi Vadaspark: áprilisban indul a jelentkezés

A járványhelyzethez alkalmazkodva tavaly egyszerűsödött és kényelmesebbé vált a tábori jelentkezés, ugyanis teljes egészében az online térbe költözött a regisztráció és a fizetés is. Idén is ebben a formában lehet jelentkezni a nyári tábor tíz turnusának valamelyikére. 

 

Az online felületet április 11-én, hétfőn nyitják meg, ahová az érdeklődők egy e-mailes regisztrációt követően tudnak belépni, majd a webshopban vásárolni. A tavalyi regisztráció természetesen él, így az akkor megadott e-mail cím és jelszó továbbra is érvényes, új regisztráció a vásárláshoz nem szükséges.

 

Jó hír, hogy a tábor díja idén sem változik. A teljes ár továbbra is 36 ezer forint.

 

A fizetésre, azaz a tábori jelentkezés véglegesítésére a kosárba helyezéstől számítva egy óra áll rendelkezésre. Ha ebben az időintervallumban nem történik meg a vásárlás, a rendszer a foglalt helyet felszabadítja, így a szabad helyek függvényében újra kell kezdeni a vásárlást. 

 

Sikeres jelentkezést követően a tábori turnusokat korlátozott ideig, május 31-ig lehet a vásárlói fiókban módosítani – a még szabad helyek függvényében. 

 

A táborba idén is kizárólag online, egy e-mailes regisztrációt követően lehet jelentkezni, telefonon nem. 

 

Az online jelentkezést követően – április 11-étől – egy összegben kell a tábor díját befizetni.

 

A tábori szabályzatot, a turnusok listáját, és minden, a fizetéssel, lemondással és a tábori részvétellel kapcsolatos részletes információ megtalálható a Szegedi Vadaspark honlapján.

 

A 2022-es nyári tábor turnusai

  1. turnus: június 20–24.
  2. turnus: június 27–július 1.
  3. turnus: július 4–8.
  4. turnus: július 11–15.
  5. turnus: július 18–22.
  6. turnus: július 25–29.
  7. turnus: augusztus 1–5.
  8. turnus: augusztus 8–12.
  9. turnus: augusztus 15–19.
  10. turnus: augusztus 22–26.