Megfordult az elsőbbségadás a Katona József utca végén a Cserepes sornál: a móravárosi összekötő végig védett út lett

Újabb fontos közlekedési változás Móravárosban: Stop-tábla állítja meg a közlekedőket az egykori piac sarkánál, de másképp, mint korábban.
Garai Szakács László

2023. február 05. 16:37

Megfordult az elsőbbségadás a Katona
József utca végén a Cserepes sornál: a móravárosi összekötő
végig védett út lett

A Forgalmi rend megváltozott! narancssárga figyelmeztető tábla újabb fontos változásra hívja fel az arra közlekedők figyelmét a Katona József utca és a Cserepes sor kereszteződésében.

 

 

Korábban itt a Cserepes sor volt a védett útvonal, az számított fő közlekedési útnak, de ez mostanában megváltozott: az túlzás, hogy még érződik az útburkolati jelek festékének a szaga, de viszonylag friss a változás. A Kálvária sugárútról most már egészen a Napfény parkig végig védett útvonalon lehet közlekedni.

 

 

Az biztos, hogy ha valaki a móravárosi bevásárlóközpontok felől autózott a Katona utca irányába, hiába volt ott a Stop-tábla, ritkán lassított: mindkét oldalra jól belátható a Cserepes sor, ráadásul az utóbbi időben elég ritka arrafelé a forgalom, még úgy is, hogy decembertől be lehet hajtani a Vám tér felől is és végig kétirányú az utca egészen a Móravárosi körútig.

 

Decemberben még a Cserepes sor volt a védett, ez változott meg a napokban

 

Vezessenek körültekintően a kereszteződésben (is)!