Már Barcelonában van a Fradi

Ugyanott kaptak szállást, ahol a Real Madrid játékosai is szoktak az El Clásicók előtt. Nagyon várják a meccset.

2020. október 19. 17:45

Már Barcelonában van a Fradi

Megérkezett Barcelonába a Ferencváros, a magyar csapat kedden lép pályára a Camp Nouban, Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést játszanak Messiék ellen.

A Fradi játékosai két és félórás repülőút után érkeztek meg a szálláshelyükre, az I. János Károlyról elnevezett hotelbe, ahol az El Clásicók előtt az FC Barcelona ősi riválisa, a Real Madrid is meg szokott szállni. Ez a szálloda néhány percre van a stadiontól.

Dibusz Dénes, a Ferencváros kapusa az MTI-nek elmondta, nem sok idő volt külön felkészülnie erre a meccsre, de átvettek olyan szituációkat, amikkel gyakran szembekerülhet majd a mérkőzésen.

„Nagyon sok mélységi passzal próbálkoznak a védővonal mögé, laposan és belöbbölve is, amikor pedig lemennek a szélre, akkor sem feltétlenül a beadást részesítik előnyben, hiszen nincsenek magas, erős csatáraik”

– nyilatkozta a válogatott kapus, aki ehhez hozzátette azt éles meglátást is, hogy

az ellenfélnél több olyan futballista is van, akire nem is lehet felkészülni.

Lovrencsics Gergő arról beszélt, hogy minden játékos nagyon várja már a hétfői edzést és a keddi mérkőzést is. Mint mondta,

minden csapatban, ahol eddig játszott, az volt az álma, hogy egyszer a Bajnokok Ligájában szerepeljen, az pedig, hogy ezt a Ferencvárossal érte el magyar futballistaként, óriási dolog.

Szerhij Rebrov, az FTC vezetőedzője hétfőn 18:30-tól tart sajtótájékoztatót a Camp Nouban.

(Nyitókép: A Ferencváros játékosai, Isael da Silva Barbosa (b2), Michal Skvarka (j2), jobbról Tokmac Nguen a Kisvárda elleni mérkőzésen a kisvárdai Várkert Stadionban október 16-án. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)