Makón kezelhetik kórházban Szabó Bálintot – megszólalt a rendőrség

Hétfőn reggel futni indult a Ligetbe, ahonnan nem tért haza. Körözte is a rendőrség, tegnap estére lett biztos, életben van, kórházban van.

2021. február 16. 14:50

Makón kezelhetik kórházban Szabó Bálintot – megszólalt a rendőrség

Az esettel kapcsolatosan kerestük a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságot, ők írásban ezt válaszolták:

„Az eltűnés körülményei továbbra is tisztázatlanok. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság személyi szabadság megsértése bűntett gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indult eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.”

 

Korábban írtuk:

Ismert, hétfőn reggelre sajtótájékoztató hívott össze a szegedi önkormányzati képviselő a Kiss Ernő utcai képviselői irodaházhoz, ahova azonban nem érkezett meg. Egész nap nem lehetett róla tudni semmit, a felesége napközben be is jelentette az eltűnését. Ezután derült ki, reggel futni indult Újszegedre a Ligetbe, ahonnan nem tért haza. A rendőrség meg is találta az autót, amivel közlekedik a Liget oldalában. Késő este a rendőrség a körözöttek közül levette a fényképét, mert megtalálták.

Információink szerint egy szolgálaton kívüli rendőr találta meg az út szélén. Úgy tudjuk, Szabó Bálintot Makóra, az egyetem pszichiátriai klinikájára szállították, állapotáról egyelőre nincs pontosabb információnk, de azt több, egymástól független forrásunk is megerősítette, hogy ott van a szegedi független önkormányzati képviselő.

gszl