Magyar kupa-negyeddöntőt játszanak a szegedi stadionban

A Szent Gellért Fórumban játssza március 11-én a Paks elleni Magyar Kupa-negyeddöntős párharc visszavágóját a Budapest Honvéd labdarúgócsapata.

2020. március 02. 16:19

Magyar kupa-negyeddöntőt játszanak a szegedi stadionban

A kispesti klub hétfőn a honlapján közölte, hogy azért kellett új helyszínt keresnie a meccsnek, mert aznap foglalt az ideiglenes otthona, ugyanis az MTK Budapest az Új Hidegkuti Nándor Stadionban szintén 18 órától a Dorogot látja vendégül.

„A klubvezetés természetesen az összes fővárosi lehetőséget figyelembe vette, több budapesti és vidéki létesítménnyel is egyeztettünk, hiszen szerettük volna megtalálni azt a helyszínt, amelynek megközelítése a lehető legkevesebb nehézséggel jár a szurkolóink számára, főleg mivel szerdai mérkőzésről van szó” – írták a csapat honlapján.

A közlemény szerint figyelembe kellett venniük az úgynevezett infrastruktúra-szabályzatot, amely előírja, hogy élvonalbeli csapatként csak NB I-es minősítésű stadionban futballozhat az együttes, a jövő szerdai 18 órás időpontban pedig a szegedi aréna volt az egyetlen, amely ennek megfelelt.

A szegedi összecsapásra a kispesti egyesület ingyenes buszjáratokat indít.

A negyeddöntős párharc első meccsét szerdán 18 órakor rendezik Pakson.

Címlapon

mutasd mind