Madarat tolláról, A szív hídjai, Jövőre veled ugyanitt 2: július elejétől ismét Szegedi Várjátékok a Stefánián

Július 5-től több mint három héten át tizenhat színházi előadást és családi programokat kínálnak a szegedi belvárosban. A szervező Szegedi Pinceszínház saját produkciójában bemutatják a Madarat tolláról című gyerekeknek szóló zenés darabot is.

2018. június 12. 23:24

Madarat tolláról, A szív hídjai, Jövőre veled ugyanitt 2: július elejétől ismét Szegedi Várjátékok a Stefánián

A fesztivál hagyományosan kisgyerekeknek szóló műsorral indul, délelőtt és délután meséket és bábelőadások várják a kicsiket.

A fesztivál első hetében a Szabad Ötletek Színháza, a Szép Ernő Színház, a WestEnd Színház és a Fabula Bábszínház vendégszerepel gyerekdarabjaival Szegeden, valamint műsorra tűzik a Szegedi Pinceszínház Darvasi László regényéből készült meseelőadását, a Trapitit is.

Az előadások mellett számos ingyenes program lesz: állatsimogató, lovasszekerezés, ugrálóvár és játszósarok is várja a családokat.

A következő héten a Várszínházi estéken két vendégprodukciót láthat a közönség: Udvaros Dorottya és László Zsolt főszereplésével Robert James Waller Madison megye hídjai című regényének színpadi változatát, A szív hídjait, valamint a Jövőre veled ugyanitt 2-t Gubík Ágival és Perjés Jánossal.

Évtizedes hagyomány, hogy a Szegedi Pinceszínház a Várjátékokon áll nyári bemutatójával a közönség elé, ez idén a Madarat tolláról című zenés mesejáték lesz, amit július 20-tól összesen hat estén játszanak a Stefánián. A szeretetről és barátságról szóló darabot a mű tavalyi, veszprémi ősbemutatóját is rendező Tóth Loon állítja színpadra.

Videónk is van! Nézze meg a Szeged Televízió híradójának riportját is!