Luxusfarmernek kinéző luxusfarmert villantott Rogán Antal

Ahogy kell, kicsit kopott, kicsit szakadt itt-ott, de mit lehet tenni, ez a divat. A propagandaminiszter pedig követi a divatot.

2021. szeptember 01. 22:39

Luxusfarmernek kinéző luxusfarmert villantott Rogán Antal

A lassan milliárdos Rogán Antal egy Tényleg Igazán Menő Farmerben fogott kezet Kásler Miklós emberminisztererrel, utóbbi Facebook-odalán megjelent fotó szerint.

A korábban egymillió forint értékű táskát és helikopterezést, majd dinamikusan növekvő loftlakást és fényűző villát is villantó Rogán luxusfarmerját a Telex szúrta ki, egészen pontosan ők csak észrevették, mert Rogán nadrágján a lyukakért és a kopásokért természetesen nem a Telex a felelős.

Az biztos, hogy a Rogán által viselt márka honlapján látható mintegy 70 gatya mindegyike 100 ezer forintba vagy annál többe kerül, a legdrágább nadrágért 980 eurót, azaz nagyjából 340 ezer forintot kérnek.

A Telex és mi sem tudjuk eldönteni teljes bizonyossággal, hogy 70-ből melyik farmer látható Rogánon, de szerintünk jól állna még a propagandaminiszternek még

ez a kissé szétmosott „nagytestvéres”

vagy ez a közepesen szétmosott, itt-ott zöldesbarna valamiben megforgatott „katonás harci farmer”, igazi keménylegényeknek:

esetleg ez a „király csávós” nadrág is.

Bármelyik remek választás annak, aki bár egyszrű parasztgyereknek született, nem tud elugrani az őt üldöző luxus elől.

c.s.z.