Lemásolja a szombatit a vasárnapi időjárás

Úgyhogy ma is lehet strandolni, meg repülőnapozni.
Lemásolja a szombatit a vasárnapi időjárás

Ilyen unalmas és ennyire jó már régen volt Szegeden az idő, napok óta kiszámítható, kellemes, mindenféle szabadtéri programnak megfelelő az időjárásunk, kívánni sem lehetett volna jobbat a hét végére. Ma sem zavarják felhők az eget és a Szeged International Airshow résztvevőit, akik most biztosan elmondanák, hogy nekik épp jól jönne egy kis takarás, mert akkor nem sütne a szemükbe a nap, miközben 400-600 méteren legyezőt, orsót, dugóhúzót és más használati tárgyakra emlékeztető manővereket végeznek egy-egy repülőgéppel.

Mindegy, a lényeg, hogy

ma is meleg lesz, de nem szakad majd rólunk a víz, jön a szokásos 20-25 fokos délelőtt, ami délutánra 28 fokra melegszik. Ez persze a napon már jóval több, érdemes vigyázni, viszont épp elég arra, hogy este se kelljen fázni, ami szeptember 12-én már nagyon nagy érték.

Príma az este 8 órára jósolt 21 fok, és az is baráti, hogy még éjfélkor sem lesz 15-nél kevesebb. A szél az, ami változik tegnapról mára: az irány marad, a sebesség lesz kicsit nagyobb 12 kilométer/órán tetőzik.

 

Tovább olvasom