Lázár János: Az ellenzék győzelmével csak Szegednek lesz jó!

Elindította kampányát Lázár János Hódmezővásárhelyen, ahol megállapította magáról, vannak nála cukibb képviselők, viszont nem köp hegyeset maszkjába. Hegyeset viszont mond, rendszeresen, mondott most is Szegeddel kapcsolatosan is.
Garai Szakács László

2022. február 11. 09:07

Lázár János: Az ellenzék
győzelmével csak Szegednek lesz jó!

„A helyzet a következő, barátaim. Ha az ellenzék nyer, talán jobb lesz Budapestnek, és egészen biztos, hogy sokkal rosszabb lesz a vidéknek. Ha pedig Csongrád-Csanádban nyer az ellenzék, akkor csak Szegednek lesz jó, de rossz lesz Makónak, Hódmezővásárhelynek, Szentesnek, Csongrádnak és minden falunak.”

 

Így egyszerűsítette le magának és tornatermi hallgatóságának a választást Lázár János Csongrád-Csanád megye 4-es választókerületének fideszes országgyűlési képviselője. Azt is mondta, „most Csongrád-Csanád 4-es számú választókerülete kicsiben az egész ország, április 3-án pedig Hódmezővásárhely lesz az ország. Itt csap össze legtisztábban és legélesebben az a két világ, az a két ajánlat, amit a politika tesz a magyaroknak április 3-án.”

 

(fotók: Lázár János Facebook-oldala)

 

Az viszont elgondolkodtató, hogy tizenkét évnyi folyamatos kormányzás után Lázár Jánosnak még mindig szüksége van arra, hogy ilyeneket mondjon

  • Gyurcsány,
  • vidékellenes baloldal,
  • kuláküldözés.

 

A szegedi példa meg egyenesen méltatlan, még hozzá is. Nem biztos, hogy meg tudná indokolni, mire is gondolt valójában, miért lenne egy ellenzéki győzelem után csak Szegednek jó. El akarná venni Szegedtől a fejlesztéseket és mondjuk Makónak adná azokat? Mit szólnának ehhez kormánypárti jelölttársai, Bartók Csaba, meg Mihálffy Béla? Az is igaz, persze, egy ilyen kampányindító sok mindenre kíváncsi a tornatermi hallgatóság, de indokok, érvek, tények a legkevésbé sem érdeklik őket.

 

Ezért is gyáva kiállni vitára Lázár János is és Orbán Viktor is. Mert egy ilyen vitán indokoknak, érveknek is el kell hangoznia, és beszélni kell a tényekről is. Ezekkel a makacs dolgokkal kapcsolatosan meg nagy bajban lennének. Viszont személyeskedni, megjegyzéseket tenni az ellenfélre anélkül, hogy az reagálni tudna, ebben jó volt Lázár most is.

 

Ha nagyon unatkozik, vagy szándékosan szereti hergelni magát, nézze vissza a tegnap eseményt