Lassan száradó pocsolyák

A szél egy kicsit segíthetne, hogy ne legyen saras, gumicsizmás a SZIN nyitónapja, de nem nagyon akar. Bízzunk abban, kapunyitásig a napsütés elég lesz a száradáshoz, szikkasztáshoz.
Garai Szakács László

2022. augusztus 24. 06:58

Lassan száradó pocsolyák

Öt körül kezdett el kopogni a párkány, lassú pötyögéssel eredt el az eső, aztán felgyorsult, negyed hat után csak úgy záporozott, akkor még csak azt tudtam, ebből már nem lesz tovább alvás, nálam, de azt nem mertem megtippelni, mikorra áll, állhat el. Aztán valamikor háromnegyed hat körül egyszer csak elzáródtak a csapok, két perc múlva már csicseregtek a madarak, így biztos volt, nem ered el újra. És most már maradjanak is így a felhők Szeged felett! Takarjanak még egy kicsit, de ne rontsák el egy újabb esővel a Szegedi Ifjúsági Napok első napját! A levegő tizenkilenc fokról kezd melegedni huszonnyolc fok a mai napi maximum, Rag'n'Bone Man koncertje huszonkét fokban kezdődik. A szél csak lengedez, észak-északnyugat és észak-északkelet között szlalomozik.

 

A levegőminőség jó, és jó is lesz egész nap, a pollenhelyzet viszont, „nem jó, de nem is tragikus”. A parlagfű elkezdte maximális intenzitással szórni a magvait.

 

 

Lehet, hogy nem hülyeség még ma a gumicsizma a Partfürdőn.

 

Vélemények

mutasd mind