Lakatos Márk új szerepkörben mutatkozik be a Szegedi Szabadtéri Játékokon

Újabb fontos szereplőről rántották le a leplet a szervezők a Szegedi Szabadtéri Játékok nyári nagyszabású musicalprodukciójából. A Béres Attila rendezte Chicagóban Czakó Julianna, Nagy Ervin és Ónodi Eszter mellé felsorakozik Lakatos Márk is, aki a Dóm téren debütál színészként.
Rafai Gábor

2022. április 14. 12:08

Lakatos Márk új szerepkörben mutatkozik be a Szegedi Szabadtéri Játékokon

Újabb fontos szereplő nevét jelentették be a Szegedi Szabadtéri Játékok szervezői az idei évad musicaljének névsorából.

 

A darab konferansziéját egy olyan híresség fogja játszani, akit a színházrajongók eddig elsősorban stylistként, valamint látvány- és jelmeztervezőként ismerhettek. Most azonban színészként is debütál a Szegedi Szabadtéri Játékokon Lakatos Márk.

 

 

Az előadás egyik női főszereplőjét, Czakó Juliannát már korábban százötven jelentkező közül választották ki: Roxie Hartot a Junior Prima-díjas magyar színésznő, a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja énekelheti nyáron. A férfi főszereplő is ismert: a Chicago simlis ügyvédjének, Billy Flynnek karakterét Nagy Ervin kelti életre.

 

 

Roxie Hart mellett egy másik gyilkosnőnek is fontos szerepe jut az események alakulásában. Ő Velma Kelly, akit a Katona József Színház népszerű művésze, Ónodi Eszter fog alakítani a Dóm téri színpadon.

 

 

A Chicagót augusztus 12-én mutatják be, azt követően pedig még öt estén láthatja a közönség a Szabadtéri idei záróprodukcióját.