Laár Andrásé a Karinthy-gyűrű

Besenyő Pista bácsit meggyűrűzték!
Cservenák Zoltán

2021. december 08. 16:42

Laár Andrásé a Karinthy-gyűrű

 

Ez az a gyűrű, amit eredetileg Galla Miklósnak akartak adni, de ő néha leveszi a pólóját, ami az Orbán-rendszer kultúrpolitikájának sok.

 

A szórakoztató műsorokban nyújtott kiemelkedő előadói tevékenységért járó Karinthy-gyűrűt 1975 óta a humor legméltóbb képviselői kapják. Idén Laár Andrásé a gyűrű, aki erre valóban méltó. Sőt, méltó lett volna már évekkel ezelőtt is.

 

Laár érdemeit semennyire sem kisebbíti az, amit a közmédia művelt a díjjal, amikor lényegében visszavonták azt Galla Miklóstól.

 

Íme, egy klasszikus Laár Andrástól.
 

Na, jó, ő nem Laár András volt, de most már tényleg jöjjön egy gyűrűhöz méltó Laár-produkció.

 

Hopp, ez sem Laár András videója volt, valami gond lehet az adminnal. Ebben a videóban Galla Miklós alsónadrágban énekli a Kötödét, Karinthy-gyűrűhöz ezek szerint méltatlanul. De jöjjön akkor Laár András most már tényleg, hiszen az ő gyűrűjéről szól ez a cikk.

 

 

Elnézést kérünk, ez már majdnem Laár András volt, de a YouTube elindította a Kötöde után az All My Loving című dalt, The Beatlestől, egyelőre még nyomozzuk, miért. De lényeg, hogy ez egy Hollandiában készült élő fölvétel 1964-ből, amit utólag kiszíneztek. Ja, Laár Andrástól is mindjárt beteszünk egy videót, most már tényleg.

 

 

Önök nem keverik össze gyakran Dolák-Saly Róbertet Laár Andrással? Mi nem, de most kivételesen megtettük. Ez most HELYREIGAZÍTJUK, íme, Laár András!

 


 

Tovább olvasom