Korda György és Balázs Klári ma este valószínűleg felrobbantják a Szegedi Partfürdőt: itt a Deja Vu Fesztivál második napjának ajánlója

Lesz még Lou Bega, Las Ketchup, Alexandra Stan és Basshunter is, az éjszaka pedig a Wannabe XXL-ről fog szólni.
Kovács M. Norbert

2022. június 04. 17:50

Korda György és Balázs Klári ma este valószínűleg felrobbantják a Szegedi Partfürdőt: itt a Deja Vu Fesztivál második napjának ajánlója

Ahogyan tegnap, ma is elmondjuk, kik a háromnapos szegedi nosztalgiabuli, a Deja Vu Fesztivál mai napjának legfontosabb fellépői. A mai nap a lényeget tekintve valójában nyolckor kezdődik, akkor viszont tényleg nagyon: a Deja Vu Fesztivál nagyszínpadán a magyar szórakoztatóipar kétség kívül egyik legnagyobb élő legendája, az ötvenes évek második fele (!) óta a pályán lévő, imádnivaló Korda György lép fel feleségével, Balázs Klárival, amit szerintem nem is kell tovább ragozni: bármennyi pénzt mernénk tenni rá, hogy ez lesz az egész fesztivál legjobb hangulatú koncertje. Tavalyi fellépésükről a SZIN-en itt írtam, minimum ilyesmire számítok most is.

 

 

Aztán az este hátralévő részében a nagyszínpadon csak külföldi sztárvendégek adnak koncerteket, őket a két helyi lemezlovas, MolnárBé és a Szeged Podcast e heti adásában vendégeskedő Gabriel B egészíti ki fél tíztől tizenegyig (de játszanak még az este elején is fél héttől), ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy háromnegyed kilenctől a Mambo No. 5 című világslágeréről ismert Lou Bega zenél, aki valószínűleg előadja majd az I Got a Girl című másik nagy slágerét is.

 

 

 

Utána fél tíztől a tökéletesen egyslágeres spanyol csajcsapat, a Las Ketchup fog valamit csinálni a színpadon fél órán keresztül, és hogy ez a valami pontosan mi lesz a The Ketchup Song című világslágerük előadásán túl, arra mi is nagyon kíváncsiak vagyunk. 

 

 

Tízórától a román Alexandra Stan lesz a színpadon, akiben talán az a legérdekesebb, hogy bár 12 év eltelt már a nagy slágere, a Mr. Saxobeat óta, ő még mindig csak 33 éves, és ezzel az életkorral egy Deja Vu Fesztiválon headlinernek lenni azért mindenképpen elismerésre méltó teljesítmény. 

 

 

A szomszéd lány után fél tizenegytől jönnek a B-k, Molnár és Gabriel, és hogy mit fognak csinálni a pultban, arról is beszélt Gabriel B a heti Szeged Podcastben, majd tizenegytől a tavalyi Deja Vu-n nagy sikert arató Basshunter tér vissza újrázni egyet.

 

 

És ha már tavaly és újrázás, azt nem tudjuk, hogy ahogyan 2021 augusztusában, Basshunter vajon idén is átlóg-e még szerepelni kicsit a Sing Sing sátro színpadára, azt viszont tudjuk, hogy ahogyan akkor, ott most is Wannabe XXL buli lesz Gángó Krisztián barátom prezentálásában, azt pedig, hogy a srác a barátom, azért tartom fontosnak kiemelni, hogy érezhető legyen tökéletesen elfogult vagyok vele szemben, ugyanakkor a brolove jegyében bármit megadnék, hogy savazhassam kicsit, de egész egyszerűen nem lehet: aki járt már Wannabe-buliban Szegeden, vagy az ország bármely pontján, az pontosan tudja, hogy egészen páratlan az a hangulat és az a fajta „smart retro feeling" ami ezeken a bulikon el tudja kapni az embert. Legutóbb, és részletesen itt írtam le, hogy miért nagyon jók ezek a bulik és hogy Krisztián miért remek dj, az elmúlt pár hónapban a helyzet nem változott.

 

A másik éjszakai helyszínen, a DOKK Stage-en a kilencvenes évek végének és a kétezres évek elejének egyik meghatározó hazai, elektronikus zenét játszó dj-je, DJ Newl fog valószínűleg egy rakás olyan zenét játszani, amikre anno a Sing Singben a legendás Dancemixeken, és az ország más nagy klubjaiban ment a csapatás.

 

 

Ez nagyjából a ma este programja, a buli lényegében már tart, de indulás előtt az alábbi dalt még hadd ajánljam mindenkinek bemelegítésként! (Bár, annak sajnos elég kicsi az esélye, hogy ezt ma este hallhatjuk majd A Mestertől.)

 

 

Kint találkozunk!

Címlapon

mutasd mind