Koncertekkel hozzák el a mediterrán életérzést a Tisza fölé

Három évvel ezelőtt nyitott meg a tiszai úszóművön a Garden Stég, ami gyorsan a szegediek kedvenc helye lett: a folyó, a város panorámája, a víz fölött lágyan simogató szél – mind-mind a mediterrán életérzést hozták el a Tisza-partjára.
Rafai Gábor

2022. június 10. 18:03

Koncertekkel
hozzák el a mediterrán életérzést a Tisza fölé

– Többet szeretnénk nyújtani, mint egyszerűen étellel és itallal kiszolgálni a vendégeinket, ezért az idén nyáron koncert dömpinggel is szórakoztatni szeretnénk a szegedieket – mondta Annus Melinda programszervező.

 

A stég kínálata az idén is változatlan marad: elsősorban halas ételeket és grilleket szolgálnak fel könnyű saláták kíséretében, hozzá pedig jéghideg koktélokat, friss spricceket és csapolt sört kínálnak a vendégeiknek.

 

Annus Melinda programszervező (fotók: Iványi Aurél)

 

– Úgy gondoltuk, ma már nem elég megetetni és megitatni a vendégeket, a gasztronómián túl szórakoztató programokat, élményeket is kínálnunk kell. Korábban is volt már néhány próbálkozásunk, amikor nyárestéken koncerteket hirdettünk a stégen, de az idén az egész nyár erről fog szólni. Legkevesebb tizenöt neves előadót, együttest hívunk meg a stégre, akik igazi mediterrán hangulatot varázsolnak majd esténként a Tisza fölé.

 

Pontosabban naplementés zenei élményt szeretnének nyújtani, ezért alkalmanként mindig este 7 órakor kezdődnek majd a koncertek, többségükre belépőt sem kell váltani. 

 

– Azt tapasztaltuk az elmúlt két nyáron, hogy a naplemente a legnépszerűbb időszak a vendégeink körében. Ilyenkor legszebb a Tisza, legvarázslatosabb a szegedi panoráma.

 

 

Egyszerre száz vendéget tudnak leültetni a napvitorlák alá, de természetesen a koncerteket akár a folyó partjáról is meg lehet hallgatni. 

 

A koncertsorozatban olyan előadók és együttesek lépnek a stég színpadára, mint a Docpiano Band, Luigi és a Coco Bongo, de eljön Kökény Attila és Joly is.

 

 

– Salsát is lehet majd tanulni nálunk, és az oktatás mellett nyitott salsa-bulikat szeretnék szervezni a nyáron – mondta Annus Melinda, aki hozzá tette azt is, a SZIN idején ők is zenei helyszínként fognak üzemelni. Azt az öt napot kivéve legtöbbször nincs belépődíj a programjaikra, a stég is szabadon látogatható.

 

A részletes programról, a koncertek fellépőiről mindig időben olvashatnak majd az érdeklődők a Garden Stég Facebook-oldalán.

Vélemények

mutasd mind