Kommunista-e Mihálik Edvin? – erről kérdeztük Mihálffy Bélát

Bízik a magas részvételben Mihálffy Béla, a Fidesz–KDNP jelöltje, akit a vasárnap reggel szólaltattunk meg a Kiskundorozsmán az Orczy Általános Iskolában működő szavazó körben néhány perccel 9 óra előtt.
Bod Péter

2022. április 03. 11:11

Kommunista-e Mihálik Edvin? – erről
kérdeztük Mihálffy Bélát

Arra kérdésünkre, hogy a rossz időjárás a magas részvétel ellen vagy mellette szól, egyértelműen azt a választ adta a képviselőjelölt, hogy többen jöhetnek el választani a kedvezőtlen idő miatt, mert ilyenkor nincsenek kerti munkák.

 

A miniszterelnök vasárnap reggeli Facebook-bejegyzésében arról írt, hogy ezen a választáson a harc a kommunisták ellen folyik.

 

 

Ennek kapcsán arról kérdeztük Mihálffy Bélát, hogy ez valóban így van-e?

 

– Miniszterelnök úr véleményével én csak egyet érteni tudok. Ha ő ezt mondja, akkor így van – kaptunk a szó szerinti választ.

 

– Akkor ezek szerint Mihálik Edvin kommunista? – tettük fel az újabb kérdést választókerületi ellenzéki ellenfeléről, aki mindössze huszonnyolc éves.

 

– De honnan van maga? Mutatkozzunk be már egymásnak! Kicsoda ön?

 

– Bod Péter, Szeged.hu.

 

– Ja, a Szeged.hu. Én nem ismerem önt. Köszönöm szépen a kérdéseket. Most nekem dolgom van, a családomhoz kell mennem – válaszolta, majd sarkon fordult és sietősen távozott.