Knezevics Viktor gyújtotta meg a második gyertyát Szeged adventi koszorúján

A BP volt szegedi vezetője advent reményt kifejező, második gyertyájának meggyújtásával kíván kellemes ünnepi készülődést minden Szegedinek.
Cservenák Zoltán

2021. december 05. 16:29

Knezevics Viktor gyújtotta meg a második gyertyát Szeged adventi koszorúján

Pro Urbe-díjas Knezevics Viktor, a BP szegedi szolgáltatóközpontjának egykori vezetője és országigazgatója reméli, a járvány újrahangolta az emberek értékrendjét, és ismét fontossá vált a fizikai és lelki egészség, a szabadság, a család és a barátok, valamint a természet értékei.

 

„Az elmúlt időszak felhívta a figyelmünket a társadalmi feladatokat ellátó emberek munkájának értékére és fontosságára, az egymás iránti nagyobb figyelem, megértés és segítségnyújtás szükségességére. Bebizonyította, mennyire egymásra vagyunk utalva és mennyire számítunk, számíthatunk egymásra” 

 

– tette hozzá Knezevics Viktor.

 

 

Botka László a Facebook-oldalán megjelent videóhoz azt írta: 

 

„A járványveszély miatt, a szegediek és a hozzánk érkező vendégek egészségének védelmében idén a Dóm tér helyett az online térben ünnepeljük az adventi vasárnapokat, és az ünnepi köszöntők is a közösségi médiában kerülnek bemutatásra. Vigyázzunk egymásra a karácsonyi készülődés során is! Békés, áldott adventet kívánok mindenkinek városunk nevében!”

Címlapon

mutasd mind