Kirándulni kísérte Joób Mártonékat a Mokka

A TV2 reggeli műsora közölt riportot Joób Márton MSZP-s önkormányzati képviselőről és családjáról, amint Budapestre és Salgótarjánba mennek kirándulni egy kisbusszal.

2019. július 05. 23:32

Kirándulni kísérte Joób Mártonékat a Mokka

A Mokka is rácsodálkozott a Joób-családra. Joób Mártont, mint háromszoros világbajnok kenusként mutatják be, mi azt is hozzátesszük, hogy a szegedi önkormányzat Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottságának elnökéről van szól.

Joób Márton kilenc gyermekével és feleségével indult útnak Budapestre, ahol legnagyobb lányuk, Gréti is csatlakozott hozzájuk a reptéren. A család Salgótarjánban ment nyaralni, de a kicsikkel előtte az állatkertet is megnézték.

A videóban látható, hogyan utazik a család a buszban. A gyerekek viszonylag hamar feloldódtak a kamerák ellenére is, még egy napszemüveggel is „feldíszítették” a televíziós riportert.

„Igyekszünk megosztani a feladatot. Nyilván ez egy komoly kihívás, nem tudunk úgy haladni, mintha a feleséggemmel ketten lennénk, ugyanakkor meg óriási élmény, óriási öröm és büszkeség az, hogy ekkora családunk lehet" – mondta Joób Márton a riporternek.

Kapcsolódó cikkek

mutasd mind