Ki lesz a Bajnokok Ligájának győztese a fogadóirodák szerint?

Ami az európai labdarúgást illeti, az UEFA Bajnokok Ligája az a csúcs, amelyet minden klub meg szeretne hódítani. A legrangosabb európai nemzetközi labdarúgókupa még Európa partjain túl is hatalmas tiszteletnek örvend. SZPONZORÁLT TARTALOM
Szeged.hu

2022. február 10. 11:30

Ki lesz a Bajnokok Ligájának győztese
a fogadóirodák szerint?

Ez az egyik legnagyobb nézettséggel rendelkező verseny világszerte, és mint ilyen, az emberek a világ minden táján előszeretettel kötnek rá fogadásokat. Szerencsére számtalan jó hírű futballfogadási oldalon fogadhatunk kedvenc futballcsapatainkra az UEFA Bajnokok Ligájában. A mérkőzés kimenetelén és hasonló lehetőségeken túl számos más fogadási alternatíva is létezik, például fogadhatunk arra a klubra, amely valószínű, hogy megnyeri a versenyt.

 

A legtöbb sportfogadási lehetőséghez hasonlóan, az UEFA Bajnokok Ligáját megnyerő csapat eltalálása egyáltalán nem egyszerű, mivel rengeteg tényezőt kell figyelembe venni, például az egyes klubok játékosainak minőségét, a csapatok jelenlegi formáját, felszereltségét stb. Azonban, még ezt követően is számtalan kihívást kell legyőznünk ahhoz, hogy jó eséllyel fogadhassunk a bajnokság végső győztesére. Például, a legtöbb fogadóiroda és ember szentül hitte, hogy a Manchester City fogja megnyerni az előző szezon bajnokságát. Meglepő módon végül az a Chelsea vitte haza a trófeát, akit már a verseny korai szakaszában mindenki leírt.

 

Ki fogja megnyerni a Bajnokok Ligáját ebben a szezonban?

A https://www.sportfogadas.net szakértői szerint a következő csapatok a 2021/2022 szezon favoritjai.

  • Manchester City: Ahogyan korábban is említettük, a Manchester City az előző szezon kedvence is volt egyben, ám a verseny döntőjében honfitársuk, a Chelsea legyőzte őket. Nem sok minden változott azóta, így még mindig ők ennek a szezonnak a favoritjai.
    Remélhetőleg edzőjük, Pep Guardiola tanult egyet s mást az előző szezon utolsó meccsének váratlan vereségéből. Ha ezennel jól játssza ki a lapjait, akkor játékosaival és egyéb szükséges forrásokkal felszerelkezve végre megszerezheti a klub történetének első győzelmét.
  • Bayern München: A Manchester City-vel ellentétben a Bayern München számára nem idegen az UEFA Bajnokok Ligája győztesének címe, mivel ez idáig hatszor nyerték el azt, legutóbb két szezonnal ezelőtt. A klub jelenleg nagyszerű formában van, és az egyik legveszélyesebb csapat, amely ellen Európában ma játszani lehet.
    Sztárcsatáruk, Robert Lewandowski jelenlétével – aki 2021-ben elnyerte a FIFA „Az év legjobb labdarúgója” címét –, biztosan nem lesz gyerekjáték legyőzni a klubot! Egy biztos, a Bayern München kétségtelenül mindent meg fog tenni azért, hogy ebből a szezonból is győztesként kerüljön ki.
  • Liverpool: Ha van olyan klub, amely megfelel a Manchester City és a Bayern München kihívásainak, akkor az a Liverpool. A Bayern Münchenhez hasonlóan a Liverpool is hatszor nyerte el a Bajnokok Ligáját, utoljára 2019-ben, ám csapatuk minősége azóta sem romlott, így nem zárhatjuk ki annak lehetőségét, hogy ebben a szezonban ismét ők viszik haza a trófeát!

 

(X)