Két hét is kevés volt arra, hogy rájöjjön a szegedi jobboldal, nincs miért elnézést kérnie Botka Lászlónak az általuk gerjesztett parkolóbotrány miatt

Pedig ott van a szemük előtt minden, csak annyira nyilaztak, hogy a legfontosabb részéhez a képnek nem raktak nyilat.
Garai Szakács László

2023. május 16. 20:21

Két
hét is kevés volt arra, hogy rájöjjön a szegedi jobboldal, nincs
miért elnézést kérnie Botka Lászlónak az általuk gerjesztett
parkolóbotrány miatt

Két hete pörög egy óriási kamun a szegedi jobboldal: Szeged polgármesterének majálisi parkolásán. Még én is kaptam KiP-től egy szívhez szóló levelet, de viccnek gondoltam, ezért nem reagáltam rá.

 

Az alapszitu most is vicc, sőt, röhej. Ezért kár volt Ruzsa Rolandot felkészíteni és olyan csodálatos nyilatkozatot a szájába adni, ami megjelent ma a Szegedmán.

 

Így akkor két legyet ütve egy csapásra elintézem a választ is.

 

T. Szegedma!

Szép dolog, hogy önként, saját magatokból csináltok többszörösen is hülyét, ez több mint dicséretes, csak nem értem, mire jó valójában.

 

Ugyanis, ha megnézitek a képet, akkor láthatjátok, hogy azon Botka László szoláglati Škoda Superbje mellett ott áll a hivatásos sofőrje is a polgármesternek, akinek, mint ilyennek az a dolga minden egyes rendezvényen, hogy ott álljon, az autó mellett vagy üljön benne és várja a polgármestert. Most is így tett. Végig ott volt, várta a polgármestert. Azaz, ha jött volna olyasvalaki, aki joggal használta volna a fenntartott parkolót, akkor a sofőr azonnal elállt volna onnan, nem zavart volna, sőt, nem is akadályozott volna senkit abban, hogy beálljon a parkolóba.

 

A sofőrt a kedvetekért nyíllal jelölöm a lenti képen.

 

 

Ezt a megállást összehasonlítani azzal, hogy a kiskundorozsmai parkolókirály, Ruzsa Roland a traffipaxdetektoros tank BMW-jével a Széchenyi tér kellős közepén parkol le úgy fenntartott parkolóba, hogy egyébként beállhatott volna rendes parkolóhelyre is – hát, mondjuk így, érdekes vállalkozás.

 

Ebben az érdekes vállalkozásban

  • hülyét csináltatok magatokból, hogy nem láttátok, ismertétek fel Botka László hivatásos sofőrjét,
  • hülyét csináltatok Ruzsa Rolandból, mert önként vettétek elő a csodálatos Széchenyi téri parkolását, amikor órákon át ott parkolt a polgármesteri hivatalnál, ráadásul ő valóban beállt egy fenntartott parkolóba, a polgármester sofőrjével ellentétben,

 

 

  • hülyét csináltatok másodszor is Ruzsa Rolandból, azzal, hogy az oldalatokon megjelent fogalmazást el kellett mondania, de legalábbis tudnia kell róla, hogy ezeket a csodálatosan szép szavakat nyilatkozza.

 

Megérte?