Keresztes Ildikóval, Takács Nikolasszal és a Fool Moon zenekarral érkezik az IH-ba a Hangok estje

Három különleges előadó is eljön egyetlen este az IH Rendezvényközpont színpadára. Vasárnap este 7 órakor mutatkozik be Szegeden a Hangok estje programsorozat. Színpadra lép Keresztes Ildikó, Takács Nikolas és a Fool Moon Acapella együttes.
Rafai Gábor

2022. április 07. 16:22

Keresztes Ildikóval, Takács Nikolasszal és a Fool Moon zenekarral érkezik
az IH-ba a Hangok estje

Keresztes Ildikó és Takács Nikolas nevét mindenki jól ismeri. 

 

A színvonalas dalokat kedvelő közönségnek már önmagában is izgalmas program lehetne két, ilyen tehetséges előadóművésszel eltölteni egy estét, az országjáró koncertsorozat azonban tartogat még egy meglepetést.

 

A Fool Moon acapella együttes tagjai ugyanis hangszerek nélkül, kizárólag a hangjukkal zenélnek, vagy éppen több szólamban énekelnek.

 

A Fool Moon Magyarország elsőszámú, többszörös nemzetközi díjas pop-acappella együttese, amelyik húsz éve sikerrel szerepel a hazai és külföldi színpadokon. Nekik köszönhető az acappella, azaz a hangszerek nélkül énekelt popzene népszerűsége.

 

Humoros és szórakoztató, de igényes stílusú koncertjeik során a műfajjal ismerkedő és a zenéhez értő hallgatók is egyaránt találnak kedvükre valót. 

 

Nevükhöz fűződik a magyar popzene történetének első, rádiók által is játszott pop-acappella slágere is, a Kettesben jó, amely a Sherlock Holmes nevében című ifjúsági film végefőcímdalaként vált ismertté.

A koncert április 10-én, vasárnap este 7 órakor kezdődik az IH Rendezvényközpontban.

 

Jegyek kaphatók a helyszínen és online.

Címlapon

mutasd mind