Kell az az állás nagyon, ezért Tárkány-Szűcs Babett, a Szegedi Törvényszék megbízott elnöke mindenre képes

Az Országos Bírói Hivatal elnöke, nemhogy új seprőként jól seper, egyenesen takarítógépként működik. Tárkány-Szűcs Babett Szegeden pedig mindent megtesz azért, hogy megfeleljen neki.

2020. január 27. 13:37

Kell az az állás nagyon, ezért Tárkány-Szűcs Babett, a Szegedi Törvényszék megbízott elnöke mindenre képes

Senyei György Barna, az Országos Bírói Hivatal elnöke január elején érvénytelenítette a Szegedi Törvényszék elnökének pályázatát. Teljesen egyértelmű, miért történt: még tavaly év végén másodfokon felmentették az egyik fideszes kirakatcég, a Szeviép vezetőit, és ezzel bizony nem számoltak a hedkóterben.

Miért volt baj ez a döntés?

Mert így a félretett milliárdok veszélybe kerülhettek, hiszen, ha nem történt semmi különös, akkor miért kellene bárkit kártalanítani. Ha meg nem kell senkit kártalanítani, akkor abból a több mint hárommilliárdból akár lélegeztetőgépeket is lehetne venni. Ez veszélyes!

Nem az egészségügy fejlesztése, hanem az, hogy rájöhet erre nemcsak az egyre kevesebb megmaradt gondolkodó, hanem esetleg a többiek is.

Ezt gyorsan meg kellett akadályozni. „Egyértelmű”, hogy a bírók a hibásak, ha őket ellehetetlenítjük, nincs baj, meg van oldva minden – gondolták. Elkezdődött a hazudozás, a tanácsvezető bíró, Kovalcsik Éva és a tanácstag Nóvé Ágnes ellehetetlenítése, de a Pesti Srácokon megjelenő cikkekről egymás után derült ki, óriási hazugság mindegyik.

És ez a megfélemlítés és terror már az egész bírói karra kiterjedt. Nemcsak Szegeden, országosan is. Itt, Szegeden Tárkány-Szűcs Babett tehetne azért, hogy enyhüljön valamit a nyomás, ám szó sincs erről. Még jobban tapos. Mert abban bízik, ha jó kislányként az OBH-nak tetszően aprítja a beosztottjait, akkor a végén csak megkapja a kinevezést.

gszl

Képünket a Szegedi Törvényszék honalpjáról vettük át.