Karácsony Gergely szülőfalujában, Nyírtasson jelentette be, indul miniszterelnökjelölt-jelöltként az előválasztáson

Szombat reggel, nem sokkal kilenc óra után megtette a bejelentést. Délután arról is beszélt 99 mozgalom néven indított új mozgalmat.

2021. május 15. 19:58

Karácsony Gergely szülőfalujában, Nyírtasson jelentette be, indul miniszterelnökjelölt-jelöltként az előválasztáson

99 mozgalom néven indított új (választási) mozgalmat Karácsony Gergely, ezt is bejelentette azon túl, hogy megerősítette, amit már Nyírtasson is elmondott, miniszterelnök-jelöltként indul az előválasztáson.

A mozgalomhoz eddig Alföldi Róbert, Kis János, Ángyán József, Jordán Tamás, Ferge Zsuzsa, Osvárt Andrea, Bod Péter Ákos is csatlakozott.

A 99 mozgalom egy kilenc pontos programot dolgozott ki az előválasztásra, a kilenc pontot az elkövetkező hetekben hozzák nyilvánosságra. Az alapítókat itt találja meg.

Karácsony Gergely beszédében elmondta, célja a kiváltságos kevesek trónfosztása, hogy a hatalom emberei helyett az emberek hatalma jöjjön el. Tegyük jóvá Magyarországot! – mondta Karácsony Gergely.

Változás és jóvátétel: egyesítsük újra Magyarországot! – ez a tételmondata Karácsony Gergelynek.

 

Korábban írtuk:

Hazament szülőfalujába, mert vinni kell magával Nyírtasst. Innen viszi magával a zöldpolitikát, gyerekkora csodálatos élményeit.

„Nem azért jöttem ide, hogy stadiont ígérjek Nyírtassnak, nem helikopterrel jöttem. Az örökkön küzdő magyarokért szeretnék dolgozni, a kilencvenkilenc százalékért.”

De mi lesz akkor délután fél ötkor?

Címlapon

mutasd mind