Justin Bieber helyrejött az arcbénulásból, így már biztosan jön az idei Szigetre

Sokáig kérdéses volt, hogy a világsztár énekes fel tud-e lépni Budapesten.
Kovács M. Norbert

2022. július 19. 14:15

Justin Bieber helyrejött az arcbénulásból, így már biztosan jön az idei Szigetre

Justin Bieber biztosan fellép az idei Sziget Fesztiválon, közölték a szervezők kedden. A 28 éves világhírű kanadai előadó, aki júniusban egy arcbénulással járó betegség miatt számos koncertjét lemondta, most bejelentette: visszatér a színpadra.

 

A sztárénekes Justice World Tour című koncertsorozata július 31-én folytatódik. Justin Bieber egy sor európai fesztiválon fellép, augusztus 12-én a Szigeten is koncertet ad, a korábbi terveknek megfelelően. Ezt követően a világkörüli turnéján koncertezik Dél-Amerikában, Dél-Afrikában, a Közel-Keleten, Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon, majd 2023-ban visszatér Európába, és márciusban a Papp László Budapest Sportarénában fog fellépni.

 

A Sziget közleménye kitér arra, hogy sokáig kérdéses volt, Bieber el tud-e jönni a fesztiválra. Június 11-én egy Instagram-videóban számolt be arról, hogy fél arca lebénult, miután Ramsay Hunt-szindróma alakult ki nála. A ritka betegséget a szervezetben megbúvó, az immunrendszer legyengülésekor reaktiválódó varicella zoster herpeszvírus okozza.

 

„A testem nyilvánvalóan azt kérte, hogy lassítsak” – mondta akkor az énekes, aki gyakorlatokkal igyekezett enyhíteni a tüneteket.

 

Bieber az egyik sztárfellépője a két év szünet után idén augusztusban visszatérő Sziget Fesztiválnak. A tavalyi MTV VMA-díjra a legtöbb kategóriában jelölt, végül az év előadója és a legjobb popvideó díjjal jutalmazott Grammy-díjas kanadai világsztár mellett a Sziget headlinere lesz Dua Lipa, a Kings of Leon, Calvin Harris, a Tame Impala és az Arctic Monkeys is.

Címlapon

mutasd mind