Jótékonysági plüssgyűjtő ajándékkoncertre várja a családokat a Somogyi-könyvtárba a Habakuk Zenekar

Ajándékkoncerttel lepi meg a Somogyi-könyvtár kis olvasóit és családjukat a szegedi Habakuk Zenekar. A rendezvény ingyenesen látogatható, de szívesen fogadják, ha a résztvevők elhozzák magukkal a megunt, de még jó állapotban lévő plüss játékaikat. Használt könyveket is lehet majd vásárolni, és az ebből befolyt összeget és az összegyűlt plüssöket a könyvtár munkatársai továbbítják a rászorulóknak. A szervezők célja, hogy a gyerekek is átérezzék, hogy milyen jó érzés megosztani másokkal, amink van.
Rafai Gábor

2022. december 01. 12:11

Jótékonysági plüssgyűjtő ajándékkoncertre
várja a családokat a Somogyi-könyvtárba a Habakuk Zenekar

A 2021-ben alakult Habakuk Zenekar interaktív, zenés-táncos, ritmusjátékos műsorai mindig tematikusak, mindig alkalomhoz illőek – az egész évet lefedik. 

 

A koncerteket úgy állították össze, hogy igény szerint 35–40–45, vagy akár 50 perces mulatozást biztosítsanak a gyerekeknek. 

 

Évszaktól és ünnepi időszaktól függően ajánlják műsoraikat, így létezik farsangi, húsvéti, karácsonyváró, nyárhívogató, tökfaragó, őszi hangolódó műsoruk és Mikulás-napi is, amelyet most a Somogyi-könyvtárba is elhoznak az érdeklődő gyerekeknek, a Mikulás-sapka rejtélye címmel.

 

A koncerten való részvétel ingyenes, az esemény kapcsolódik a Somogyi-könyvtár karácsonyi jótékonysági akciójához, amellyel minden évben egy kiválasztott közösségnek vagy szervezetnek gyűjtenek. 

 

(Fotó: Facebook / Bagi Natália)