Jennifer Lawrence magyar kollégájától kapott ajándékot

Adorjáni Bálint ékszert adott az Oscar-díjas színésznőnek, méghozzá nem is akármilyet!

2018. március 14. 22:03

Jennifer Lawrence magyar kollégájától kapott ajándékot

Budapesten forgatta a Vörös veréb című filmjét Jennifer Lawrence. A munka során több magyar színésszel is együtt dolgozott, többek között a Válótársakból és a Korhatáros szerelemből jól ismert Adorjáni Bálinttal.

Adorjáni és az Oscar-díjas színésznő nagyon jól elvoltak a forgatáson, élvezték a közös munkát és a végén össze is barátkoztak.

„Nem mindennapi dolog Oscar-díjas hollywoodi filmsztárokkal forgatni, ráadásul olyan színészekkel, akiket nagyra értékelek. A sejtésem tökéletesen beigazolódott: fantasztikus színésznővel dolgozhattam együtt, aki rendkívül profi, lényegre törő, maximalista, mindeközben hihetetlenül laza, nyitott és közvetlen. Egy kihallgatási és egy letartoztatási jelenetet vettünk fel Jenniferrel. Nem volt számomra ismeretlen a hollywoodi munka, korábban forgattam már együtt több, nemzetközileg ismert színésszel, köztük Tom Hanksszel is” 

– árulta el a Blikknek Bálint.

A magyar színész a közös munka emlékére egy ajándékot is adott Jennifer Lawrence-nek, egy Budapest-fülbevalót, hogy időnként jusson eszébe magyar főváros és az itt eltöltött idő. A színésznőnek állítólag annyira megtetszett az ajándék, hogy megígérte kollégájának, még New Yorkban is viselni fogja.

(fotó: Jennifer Lawrence Facebook)