Játék a kastélyban: közönségtalálkozót szerveznek a színház idei évadának első előadása előtt

A Szegedi Nemzeti Színházban szeptember 30-án mutatják be Molnár Ferenc Játék a kastélyban című vígjátékát. A darabot Bezerédi Zoltán állítja színpadra, a bemutató előtt közönségtalálkozót szerveznek a Reök-palotában kedden délután fél 5-től.
Rafai Gábor

2022. szeptember 26. 15:06

Játék a kastélyban:
közönségtalálkozót szerveznek a színház idei évadának első előadása előtt

Molnár Ferenc Játék a kastélyban című, 1926-es vígjátékát mutatja be elsőként a szeptemberben induló, új évadban a Szegedi Nemzeti Színház.

 

Bezerédi Zoltán Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész-rendező nem először állít színdarabot a szegedi deszkákra. 2018-ban szintén az ő rendezésével indult az évad, akkor Örkény István Tótékját rendezte a Kisszínházban. 

 

Most is vele indul a premierek sora igaz, ez alkalommal a nagyszínházban, szeptember 30-án.

 

A premierhez kapcsolódóan ingyenesen megtekinthető közönségtalálkozót szerveznek az alkotók közreműködésével szeptember 27-én, kedden délután fél 5-től a Reök-palotában.  

 

A találkozón Bezerédi Zoltán rendező mellett a darab szereplői közül Menczel Andreával, Borovics Tamással és Gömöri Krisztiánnal is találkozhatnak az érdeklődők. 

 

A beszélgetést Barnák László főigazgató vezeti.

 

Az eseményt a Szegedi Nemzeti Színház hivatalos Facebook-oldalán élőben is közvetítik.  

 

(Nyitóképünkön Bezerédi Zoltán vezetésével próbálják az évad első bemutatóját, a Játék a kastélyban című Molnár Ferenc-darabot a nagyszínházban.)