Instagram-oldalán számol be arról Szilágyi Liliána úszó, hogy szexuálisan bántalmazta az apja

„Az apámnak is minden bizonnyal lesz erre válasza. Az apámnak dr. Szilágyi Zoltánnak, a jómódú, tökéletes modorú ügyvédnek, és a gyerekekkel foglalkozó úszó edzőnek. Akiről valószínűleg senki nem hinné, hogy a négy fal között milyen az igaz énje valójában” – írta az Európa-bajnoki ezüstérmes, ifjúsági olimpiai és Európa-bajnok úszó.
Garai Szakács László

2021. december 29. 20:10

Instagram-oldalán számol be arról
Szilágyi Liliána úszó, hogy szexuálisan bántalmazta az apja

„Bántalmazott az apám.

 

Testileg. Lelkileg. Szexuálisan.

 

Gyermekkoromtól kezdve.

 

Folyamatosan és kiszámíthatatlanul, ha épp olyan kedve volt, élvezve a hatalmának a gyakorlását felettem. Legyen szó testi fenyítésről, megfélemlítésről, szeretet és figyelem megvonásról, avagy szexuális visszaélésről.

 

Az apám akinek hosszú éveken keresztül bármit megtettem volna, hogy elfogadjon, hogy szeressen, míg nem rájöttem, egy tökéletes illúzióban élek” – írja Instagram-oldalán Szilágyi Liliána, aki azt is bevallotta, huszonöt év után érezte úgy, készen áll mindezt kimondani.

 

 

Az úszónő a bejegyzésben úgy fogalmaz:

 

„tiszta szavakkal és a saját őszinte, igaz valómmal ismerhettek meg. Elkezdem megosztani a történeteimet azért, hogy mindazoknak akik hasonló cipőben járnak legyen egy útmutatásuk , egy kicsi segítségük... Hogy ne higgyék azt, hogy egyedül vannak.”

 

A Telex arra is felhívja a figyelmet, hogy a bejegyzéssel párhuzamosan jelent meg D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal sorozatának legújabb epizódja, amiben szintén erről a témáról beszél Szilágyi Liliána.

 

 

Nyitóképünket az úszó Facebook-oldaláról vettük át.

Tovább olvasom