Indul a rájátszás: Falco–Szedeák, első felvonás

Nagyon nehéz ellenfél vár a playoffban a Szedeákra, hisz a bajnokság esélyese, az első helyen a rájátszásba jutó Falco ellen kell továbblépni. Ebben az idényben még nem sikerült nyerni ellenük, a Magyar Kupában viszont éppen a Szedeák búcsúztatta a szombathelyieket. Ez erőt adhat a játékosoknak.
Vass Imre

2022. május 18. 10:17

Indul a rájátszás: Falco–Szedeák, első felvonás

Simándi Árpád vezető edző szerint a Körmend ellen sem lenne könnyebb dolguk, de ők már arra koncentrálnak, hogy győzzenek a Falco ellen. Az biztos, hogy nem lépnek feltartott kézzel a pályára, és a legjobb játékukat akarják nyújtani szerdán és a többi mérkőzésen is. 

 

A szakember szerint a játékosai motiváltak, meg akarják mutatni, mennyire jó csapat a Szeged. Hangsúlyozta, mindent meg fognak tenni, hogy megnehezítsék a Falco dolgát.

 

A mérkőzés még egy plusz családi összecsapást is hoz, hisz a szegedi játékos Keller Iván testvére, Keller Ákos a Falco centere. A legutóbbi mérkőzésen Iván örülhetett, és bízik abban, most is sikerül borsot törni testvére orra alá, de biztos abban, hogy a Falco nagyon szeretne visszavágni a kupában elszenvedett vereségért. Hozzátette, próbálják a saját játékukat játszani, azaz gyorsan, agresszíven támadni és nagyon sokat dobni. 

 

Keller Iván elmondta azt is, nagyon fontos, hogy a meccs első percétől az utolsóig koncentrálniuk kell, nem szabad kiengedniük, mert minden megingást kihasznál a Falco. A három nyert mérkőzésig tartó párharc első összecsapását szerda este 6 órától rendezik Szombathelyen.

 

Nézzék meg a Szeged Televízió összefoglalóját is!