Időközi választás Kiskundorozsmán: Komjáti Zoltán az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltje

Újraindul Komjáti Zoltán Szeged 1-es önkormányzati választókerületében az időközi választáson. Botka László polgármesterrel Kiskundorozsmán, a kőbáránynál jelentették be az újbóli jelöltséget.
Időközi választás Kiskundorozsmán:
Komjáti Zoltán az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltje

A június 26-i időközi választáson Kiskundorozsmán Komjáti Zoltán a képviselő-jelöltje az Összefogás Szegedért Egyesületnek.

 

– A jelölő szervezet az Összefogás Szegedért Egyesület, a hat demokratikus ellenzéki párt egyöntetűen támogatta Komjáti Zoltán jelöltségét – mondta a kőbáránynál Botka László. A polgármester arról is beszélt, a jelölt hosszú évek óta tagja a kiskundorozsmai közéletnek. – Nemcsak ő ismeri a dorozsmaiakat, a dorozsmaiak is ismerik őt. Bízom abban, hogy Szeged és Kiskundorozsma nagyon szorosan együtt tud dolgozni a következő időszakban. Ezt jelentősen megkönnyíti, ha egy olyan képviselője van a városrésznek, akinek az elképzelései egybeesnek a városvezetés fejlesztési programjával.

 

(fotók: Szabó Luca)

 

Botka László arról is beszélt, a 2019-es választási ígéreteiket Kiskundorozsmán már teljesítették. – Megígértük a Jerney-iskola és -óvoda felújítását, mindkettő elkészült, megígértük a Kiskundorozsmát Bordánnyal összekötő kerékpárutat, ez is elkészült. A korábbi években egy vadonatúj egészségházat és kispiacot is építettünk. De egy település, egy városrész soha nincs kész, az elkövetkező években is dolgozni fogunk Kiskundorozsmáért – közölte a polgármester.

 

Komjáti Zoltánnal külön interjút készítünk, azt ezen a héten olvashatják a Szeged.hu-n.