Időközi választás Kiskundorozsmán: az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltje megkezdte az aláírások gyűjtését

Időközi önkormányzati választást kellett írni Kiskundorozsmán, mert a városrész korábbi képviselőjét, Mihálffy Bélát országgyűlési képviselővé választották április 3-án. Az lehet jelölt, aki az itt élő választókorú lakosság legalább egy százalékának támogató aláírását összegyűjti. Ez Kiskundorozsma esetében 74 szignót jelent. A június 26-i időközi választáson Kiskundorozsmán Komjáti Zoltán a képviselő-jelöltje az Összefogás Szegedért Egyesületnek, aki szombaton reggel meg is kezdte a támogató aláírások gyűjtését a COOP Áruház előtt.
Rafai Gábor

2022. május 07. 11:35

Időközi választás Kiskundorozsmán:
az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltje megkezdte az aláírások gyűjtését

– Tizenhat éve nősülten Kiskundorozsmára, azóta itt élek, jól ismerem az itteniek gondjait, örömeit, problémáit. Nagyon fontos számomra a városrész fejlődése, ezért is indulok el a megmérettetésen – mondta Komjáti Zoltán, miközben folyamatosan jöttek a támogatók, hogy aláírják az íveket. 

 

– 2009 óta vagyok tagja a Jobbiknak, 2011-ben alapítottam meg Dorozsmán a helyi csoportot. Azóta szervezünk közösségépítő programokat, jótékonysági rendezvényeket. Nem ismeretlen számomra az önkormányzati munka sem, hiszen az elmúlt három évben külsős tagként a városüzemeltetési bizottságban dolgoztam azért, hogy tovább építsük Szegedet élhető városnak. Ezt a munkát szeretném folytatni képviselőként is, ha elnyerem a dorozsmaiak bizalmát.

 

 

Komjáti Zoltán elmondta, tervei között a közbiztonság és a közlekedés feltételeinek javítása szerepel az első helyen, de bővíteni szeretné a fedett buszmegállók számát, napelemes kandelábereket telepíteni a városrészbe és folytatná az utak, járdák felújítását, korszerűsítését.

 

A szombat délelőtti aláírásgyűjtésbe bekapcsolódott Botka László polgármester is, aki maga is a dorozsmaiak figyelmébe ajánlotta az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltjét.

 

– A hat demokratikus ellenzéki párt egyöntetűen támogatta Komjáti Zoltán jelöltségét – mondta a polgármester. 

 

Botka László beszélt arról is, hogy az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltje hosszú évek óta tagja a kiskundorozsmai közéletnek, ezért nemcsak ő ismeri a dorozsmaiakat, hanem a dorozsmaiak is jól ismerik őt. 

 

 

– Bízom benne, hogy Szeged és Kiskundorozsma nagyon szorosan együtt tud dolgozni a következő időszakban. Ezt nagyon megkönnyíti, ha egy olyan képviselője van a városrésznek, akinek az elképzelései egybeesnek a városvezetés fejlesztési programjával – Komjáti Zoltán ilyen.

 

Botka László azt is elmondta, hogy már eddig is sok fontos fejlesztés megvalósult az elmúlt években a városrészben, többek között teljesen megújult az iskola és az óvoda, elkészült a Bordányba vezető bicikliút, valamint új egészségház és kispiaci is épült. Ez a munkát szeretnénk a jövőben tovább folytatni közösen Komjáti Zoltánnal.

Címlapon

mutasd mind