Húsz szegedi körzet, húsz önkormányzati képviselő, egyáltalán nem huszadrangú teljesítményekkel: ez történt a 2019-es önkormányzati választás óta

Túl vagyunk a féltávon közelebb vagyunk már a 2024-es következő önkormányzati választáshoz, mint a legutóbbi, 2019-eshez. Épp ezért úgy döntöttünk, megnézzük a képviselők teljesítményét, sorra vesszük, azokat, amiket már megvalósítottak a vállalásaikból, és összefoglaljuk azt is, mi várható még 2024-ig az egyes választókörzetekben.
Garai Szakács László

2022. szeptember 15. 19:20

Húsz szegedi körzet, húsz
önkormányzati képviselő, egyáltalán nem huszadrangú
teljesítményekkel: ez történt a 2019-es önkormányzati választás
óta

Szerkesztőségünk mind a húsz önkormányzati képviselőt megkeresi, mindegyiket ugyanarra kérjük, nézzük át, hol tartanak ők, hol tart a választókörzetük a 2024-es választás előtt. Ismert, másfél év múlva az EP-választásokkal együtt, egy időben, tavasszal lesz az önkormányzatiképviselő-választás, ezért is egyre aktuálisabb, hogy megnézzük, mit sikerült megvalósítani a tervekből elképzelésekből.

 

A képviselőket egyesével keressük meg, mind a húsz egyéniben győztes jelölt elmondhatja az eddigi sikereit és az előtte álló feladatokat.

Címlapon

mutasd mind