Horváth gólpárbajban maradt alul a püspöki csapat: Szeged-Csanád Grosics Akadémia–BFC Siófok 2–3

Balogh Bence Benitó is mattolta Molnár-Farkas Tamást, egymás után kétszer kapott ki a püspöki csapat. A feljutást érő második hely elérése egy kicsit most reménytelenebbnek tűnik, mint két fordulóval korábban.
Garai Szakács László

2022. április 17. 19:04

Horváth gólpárbajban maradt alul a
püspöki csapat: Szeged-Csanád Grosics Akadémia–BFC Siófok 2–3

Szeged-Csanád Grosics Akadémia–BFC Siófok 2–3 (1–2)

Merkantil Bank Liga NB II. 33. forduló, Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Kovács Imre, asszisztensek: Bertalan Dávid, Nagy Viktor.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Molnár-Farkas – Ódor, Pejović, Gajdos (Daru, 75.), Farkas, Temesvári, Horváth K., Vári (Dobos, 75.), Bencze (Kóródi, 66.), Kovács, Csoboth. Meccsel: Team Andorka.

BFC Siófok: Hutvágner – Deutsch (Jagodics, 70.), Horváth M., Varga, Horváth P., Szakály (Medgyesi, 83.), Polényi, Kiss (Elek, 70.), Balogh (Krausz, 75.), Eördögh, Varjas. Vezetőedző: Domján Attila.

Gól: Horváth K. (24. – 11-esből), Temesvári (92.), illetve Horváth P. (4., 16. – a másodikat 11-esből), Balogh (58.).

Sárga lap: Kovács (16.), Polényi (23.), Deutsch (25.), Eördögh (30.) Horváth P. (46.), Horváth K. (74.) Varga (90.), Varjas (92.).

 

Képes lesz-e a püspöki csapat végre kiegyenesedni, felállni, ez volt a húsvétvasárnapi kérdés a Szent Gellért Fórumban.

 

Nem.

 

 

Még nem. És itt felállni igazából nem is a Vasas elleni vereségből kell, bár az sem esett jól, hanem a csapat körüli egyéb dolgokból.

 

 

Horváth Krisztofer megint megrúgta a maga tizenegyesgólját, de most ez kevés volt.

 

Mi várható ezután?

A Diósgyőr húsvéthétfőn Szombathelyen játszik, az a Haladás van annyira rettenetes, hogy nyerjen Vukmir új csapata ellen tévés meccsen.

A Szeged megy Kecskemétre a következő fordulóban, hétfőn, benne lesznek Csobothék is a tévében. A Kecskemét ma, húsvétvasárnap fellépett a második helyre, a III. kerületet hajrázták le a lefújás előtt. A rangadó nem elcsépelt kifejezés a kecskeméti meccsre, csak most két meccsen nem sikerült „rangani” a püspöki csapatnak. Hátha 25-én összejön valami. A valami itt igazából győzelmet jelentene.

Vélemények

mutasd mind