Hivatalosan is bemutatkozott a milliárdos Nemesi Pál, független fideszes polgármesterjelölt

A borkóstoló elmaradt.

2019. július 04. 18:17

Hivatalosan is bemutatkozott a milliárdos Nemesi Pál, független fideszes polgármesterjelölt

Két mosolygós hosztesz kínált a Hági udvar bejáratánál pezsgőt, ezen kívül, ásványvíz, üdítők, szendvicsek, pogácsa. Kiss Balázs megjegyezte, igyunk mi is nyugodtan, de pezsgőt máskor sem, most meg különösen nem, izzadtunk, kicsit meleg volt.

Üdvözlőital lett a pezsgő- és borkóstolóból

Majd kiállt Nemesi Pál, aki elmondta,

  • független,
  • szeretné megoldani, hogy ne legyenek dugók a városban,
  • és még egy parkolóházat is építene, plusz valahogy beüzemelné a másikat is újra, hogy ezekben parkoljunk,
  • beszélt az iparról, arról, hogy szerinte többet lehetne tenni ezen a téren azért, hogy ide jöjjenek a termelő üzemek, mellesleg a szegedi gazdaság egészen prímán teljesít, nem véletlenül épülhet be a költségvetésbe a nyugdíjasoknak és kisgyermekes családoknak eztán minden évben adandó szociális támogatás,
  • legyen harmadik hídja is Szegednek.

Látszott rajta is, küzd a meleggel, jó pár zsebkendőt elő kellett vennie a nyugdíjas korú kamarai elnöknek, hogy megtörölgesse homlokát.

Ezután egyesével adott külön interjúkat azoknak a szerkesztőségeknek, akik ezt szerették volna.

Meleg volt

Megkérdeztük tőle, mikor találkozott, egyeztetett utoljára Orbán Viktorral, Kubatov Gáborral és Bartók Csabával. Nemesi azt mondta, a miniszterelnökkel februárban, Kubatovval március végén, április elején, Bartók Csabával tegnap. Azt viszont nem mondta el, mi mindenről beszélgettek, mint mondta az üzleti életben szerzett protokoll, etika arra nevelte, hogy folyamatban lévő tárgyalásokról ne beszéljen. Azt is mondta, nemcsak jobboldali emberekkel egyeztet, jövő héten kedden például baloldali, szocialista politikusokkal is fog.

Borkostoló végül nem volt, talán majd máskor.

gszl

Videónk is van! Nézze meg a Szeged Televízió híradójának riportját is!