Hivatalos: Mihálffy Béla lesz a Fidesz jelöltje Csongrád-Csanád megye 2-es választókerületében

Szeged nyugati részét és a Homokhátságot magába foglaló választókerület B. Nagy Lászlót lecseréli Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP.
Cservenák Zoltán

2021. december 08. 19:55

Hivatalos: Mihálffy Béla lesz a Fidesz jelöltje Csongrád-Csanád megye 2-es választókerületében

Mihálffy Béla jelenleg önkormányzati képviselő Szegeden, a Fidesz frakciójában ül. A dorozsmai képviselőről már hetek óta lehet tudni, hogy elindul, látható volt a közösségi oldalán is, ahol intenzíven fotózkodott a Fidesz és az Orbán-kormány erre járó prominenseivel.

 

Így szól Mihálffy Béla hivatalos bejelentése:

 

„A Fidesz szegedi szervezete és választókerületi szervezetei a mai ülésükön egyhangúlag szavaztak bizalmat nekem és kértek fel, hogy a 2022-es országgyűlési választáson én legyek a párt jelöltje a Csongrád-Csanád megye 2. számú választókerületben. Köszönöm a bizalmat! Hajrá Szeged! Hajrá Homokhátság!”

 

 

Az már szeptember végén eldőlt, hogy Csongrád-Csanád megye 2-es választókerületében Mihálik Edvin lesz az ellenzék közös jelöltje. Szeged környezetvédelemért és zöld fejlesztéseiért felelős tanácsnoka a választók akarata alapján, előválasztáson szerezte meg a jogot, hogy képviselje az ellenzéki pártok szövetségét.