Hétfőn Szeged vendége lesz a legbefolyásosabb magyar nők egyike

Egyáltalán nem politikusról van szó, ellenkezőleg, egy üzletasszonyról, aki azért, amit elért, maga dolgozott meg. Ha a titkot szeretnék ellesni, muszáj lesz elmenni a Mentorháló hétfői esti előadására az IH-ba.
Bod Péter

2023. március 23. 17:24

Hétfőn Szeged vendége lesz a
legbefolyásosabb magyar nők egyike

A leginspirálóbb és legbefolyásosabb magyar nők egyike, egy igazi huszonegyedik századi gazdasági vezető, Pistyur Veronika lesz a Mentorháló soron következő vendége hétfőn 18 órától az IH-ba, aki Milyenek azok a cégek, ahol a gyerekeink is szívesen dolgoznának majd? címmel tart előadást.

 

Pistyur Veronika nevét egyelőre inkább a gazdasági életben ismerik, noha üzleti tanácsadója volt a RTL Cápák között című műsorának, ami jelzi, hogy egyáltalán nem zárkózik el a nyilvánosság elől. Éppen ellenkezőleg. Pistyur Veronika a magyarországi startup-mozgalom kiemelkedő alakjának tartják, aki egyik legfontosabb feladatának tartja, hogy a kezdőlépések megtételében segítse az elindulás előtt álló vagy éppen pályára lépő vállalkozásokat.

 

Szegedi előadásában más témák mellett azzal foglalkozik, milyen a ma és milyenek a holnap gazdasági vezetői. Egyáltalán, mi a különbség e kettő között. Pistyur Veronika sokat tud a gazdasági sikerről, annak összetevőiről és arról is: mit kell legyőznie annak, aki ötletére céget, vállalkozást szeretne alapítani. Beszél Szegeden az élhető és szerethető munkahelyről, az értelmes munkáról, és arról, miben és hogyan tudnak a munkavégzésben példát adni a ma munkavállalói az utánuk érkező nemzedékeknek.

 

Jegyek korlátozottan még kaphatóak az IH-ban és elektronikus formában.

Vélemények

mutasd mind