Hatalmas a felháborodás Nyulasi Tibor főorvos kitüntetése miatt – szerinte akár kamillateával is leforrázhatta magát Renner Erika

Hatalmas a felháborodás a közösségi médiában amiatt, hogy megkapta a magyar érdemrend lovagkeresztjét Nyulasi Tibor. A János Kórház Központi aneszteziológiai és intenzív terápiás osztály osztályvezető főorvosa a lúgos orvos elleni perben olyan szakvéleményt írt, miszerint a kábultságból ébredő Renner Erika valamilyen forró folyadékkal – akár kamillateával is – leforrázhatta magát.
Hollósi Zsolt

2023. március 15. 20:01

Hatalmas a felháborodás Nyulasi Tibor főorvos kitüntetése miatt – szerinte akár kamillateával is leforrázhatta magát Renner Erika

ég 2018 januárjában a Magyar Narancs hívta fel a figyelmet arra, hogy Nyulasi Tibor volt az egyetlen az orvosszakértők közül, aki szerint nem feltétlen lúg okozhatta Renner Erika nemi szervén a maradandó sérüléseket, hanem szerinte valamilyen forró folyadékkal (akár kamillateával is) leforrázhatta magát. Nyulasit az elkövető, Bene Krisztián ügyvédje kérte fel orvosi szakvélemény kiállítására. Ilyen dokumentumot korábban már Zacher Gábor és Molnár Miklós is kiállított, igazolva azt, hogy lúggal történt a támadás. 

 

Nyulasi Tibor mostani kitüntetése – épp a lúgos támadás tizedik évfordulóján – óriási felháborodást keltett a közösségi médiában, legalább akkorát, mint amikor néhány évvel ezelőtt az 5-ös számú Fidesz-párttagkönyv tulajdonosát, Bayer Zsoltot tüntették ki.

 

A nők elleni erőszak ellen régóta harcoló Péterfy-Novák Éva író azt írta a Facebookon: „Igen tisztelt lovagkereszt polgári tagozatával bíró Nyulasi doktornak mondjuk a szakmai vélemény előtt nem ártott volna egy pillantást vetni a sérülésről készült képekre, de Nyulasi úr ilyen földhözragadt dolgokkal, mint például tények, minek is foglalkozna. Éppen elég, ha a nyelvét tövig letolja valamelyik Bene ánuszán, mint jól látjuk, nem maradtak az adósai.”

 

 

 

Nem kevésbé feldúlt hangú és néhol nyomdafestéket sem tűrő Facebook-posztjában az ismert nemzetközi elemző és operaénekes, a Németországban élő Bálint Natália azt írta: „Persze, jól gondolod, Renner Erika bántalmazójának, az azóta jogerős börtönbüntetését töltő Bene Krisztiánnak, családi barátja ez a mocsok. Bene Krisztián pedig ugye Mikola István volt miniszternek az unokaöccse. Tádááám! Nem véletlen, hogy még törvényt is módosítottak miatta majdnem (csak a nyilvánosság ereje segített, hogy végül mégsem), hogy elkerülje a börtönt. Ez a Nyulasi tehát a Mikola család, konkrétan a hírhedt Mikola Bálint jóbarátja. Együtt szerveznek vitorlásversenyeket, pl. De hát mélyen keresztény is ő, a katolikus.hu-n is ott feszít, mert ő egy perjel. Méghozzá a Jeruzsálemi Szent Sír Lovagrend perjele. A perjel nem a szorzásjel és az osztásjel kishúga, hanem egy vezetői tisztség ezekben az értelmetlen gittegyletekben, feltűnési viszketegségben szenvedő, fontoskodó lófaszjóskáknak.

Üzenem ennek a szemétládának, hogy bátran beperelhet (és akkor ő lehet a Nagy BePerJel – muhhaha), mert most megsértem a nemlétező becsületét. Többek között utolsó szarházinak nevezem. Rám uszíthatja az összes maffiózó ügyvéd (és végrehajtó – haha) haverját! Szívesen az üres, embertelen szemükbe néznék a bíróságon. Amúgy e sorokat Németországból írom, és ha jól tudom, akkor az elkövetés helyén kell megkezdeni az eljárást, szóval értik... Lehet ide kislattyogni. Biztos lesz egy katonai repcsi, ami elhozza őket! Így nemzetközi visszhangja is lehet a történetnek. Jó lenne! Hadd tudja meg Európa, hogy kiket tüntet ki a magyar állam nevében a maffiakormány és (fel)csatolt szervei, mint pl. az öthetes alezredes Pista tekintetes úr, alias GépPityu férje, Novák asszonyság! Női szolidaritás... pfff. Az, hogy a volt rendszer kegyeltjeiként (nézz utána, mennyire „üldözték” szegényt), bátran lázadó csótány Kossuth-díjat kap? Oda se neki, az csak a művészeknek fáj, akik eddig vagy ezután megkapják! De ez a féreg (büntetőjogi kategória talán becsületsértés – milyen becsület? Hol? Menjetek már!) effektíve védett egy szörnyeteget, egy pszichopatát! Minimum szakmailag alkalmatlan, de hát emberileg is egy senki! És ezeknek adnak állami kitüntetéseket!

A dolog pikantériája, hogy Erika megtámadása kereken tíz éve történt, március 12-én. Ennek évfordulóján kitüntetni az egyik pondrót, aki aztán „szakértőként” évekre megkeserítette Erika életét, mert megalázta őt, és alapot biztosított a pszichopata védelméhez, külön perverz. Ez IS mutatja, kik vezetik a hazánkat. Kérem tehát Nyulasi doktort, hogy pereljen be, amiért egy utolsó szarházinak nevezem, nagy nyilvánosság előtt! Biztosan meglepődött, sőt, egyenesen meghatódott a kitüntetése átvételekor! Egy nárcisztikustól ez nem meglepő. Aki középkori jelmezekben parádézik perjelként, mert ő lovag is. Istenem... Olyan nevetségesek! Provokálom? Igen. Büszkén. Hamarosan német állampolgár leszek, remélem, addig elhúzódik az eljárás.

A nemzetközi lapok tudják meg, hogyan működik a Nárcisztikus pszichopaták Együttműködési Rendszere, vagyis a NER! Az összes, családon belüli és párkapcsolati erőszakot elszenvedett nő helyett is kérem az állampárti politikusokat, hogy azt a virágcsokrot, amit múlt héten, nagy pátosszal posztoltak nőnapra, dugják fel maguknak, a viktoriánusz korabeli seggükbe! De jó mélyre! És még akkor sem fogják átélni azt a poklot, amit az ilyen szemétládák által védelmezett szörnyetegek okoznak! 

 

Ha meglesz a német állampolgárságom, a magyart vissza fogom adni. Nem kívánok egy olyan állam polgára lenni, amely ilyen emberalatti trógereket tüntet ki. Ez volt az utolsó csepp.”