Hadházy Ákos szerint idióta piacot építettek EU-s pénzből Pétervásárán

Hadházy Ákos országgyűlési képviselő újabb furcsaságra hívta fel a figyelmet  Pétervásárán: a vidékfejlesztésre és falusi szálláshelyek működtetésére szánt EU-s forrásokat terepjáróra és magának szánt kastélyra költő fideszes polgármester településén ezúttal egy használhatatlan piacot mutatott be.
Hollósi Zsolt

2023. február 09. 15:53

Hadházy Ákos szerint idióta piacot építettek EU-s pénzből Pétervásárán

– Nagyon sok, EU-s pénzből épült idióta piacot láttam, de ami Pétervásárán nőtt ki, az mindent visz  – írja Facebook-posztjában Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő. 

 

„Az még hagyján, hogy mire jók ezek az apró, jelzésértékű ketrecek – kicsikék, áru alig fér el rajtuk, esőtől pedig sem a vevőt, sem az eladót nem védik. Utóbbira még rá is csorgatná a vizet, ha mögé állna. De nem fog odaállni, mert az okos városvezetők közvetlenül a virágágyás mellé tették a pultokat, így senki nem fog odaférni.”

 

Hadházy Ákos országgyűlési képviselő szerint a „ketrecek” kicsikék, áru alig fér el rajtuk, esőtől pedig sem a vevőt, sem az eladót nem védik.

Hadházy szerint nem csoda, hogy a helyiek szerint senki nem használja ezeket, hanem az előtte levő placcra teszik ki az árujukat.  

 

„Bár ottjártamkor nem volt piac, de nincs okom kételkedni abban, hogy ez így van.  

 

A beruházás egyébként 112 millió forint + áfa EU-s támogatásból valósult meg, a szánalmas pultokon kívül egy 50 négyzetméteres WC (zárva volt) és térkövezés is az árban volt. 

 

Erről nem derül ki a nyilvános dokumentumokból, hogy hány négyzetmétert építettek, így azt sem tudom biztosan, hogy volt-e túlárazás. Az azonban már a képek alapján is kiderül, hogy Pétervására polgármestere sokkal jobban odafigyelt a saját »falusi szálláshelye« fejlesztésére, mint erre a projektre...”

 

Vélemények

mutasd mind