Hadházy Ákos: Az öt tanárt kirúgó tankerületi vezető, Marosi Beatrix, havonta egymillió forintot keresett 2021-ben

Egy kezdő tanár fizetése ezzel szemben nettó 219 ezer forint.
Kékes Viktória

2022. október 13. 15:26

Hadházy Ákos: Az öt tanárt kirúgó tankerületi vezető, Marosi Beatrix,  havonta egymillió forintot keresett 2021-ben

Ha más nem, Marosi Beatrix egészen biztosan nehéz napokat él meg. Miután Hadházy Ákos lebuktatta, hogy a Kölcseys tanárokat kirúgó tankerületi vezető szakdolgozata jelentős részét plagizálta, most az is kiderült, hogy munkáját tavaly havi 1 milliós fizetéssel honorálták.

 

Legalábbis ez derül ki Hadházy Ákos mai Facebook-posztjából, amelyhez bizonyítékul a Belső-Pesti Tankerületi Központ költségvetését is csatolta a független országgyűlési képviselő:

(forrás: Hadházy Ákos Facebook-oldala)

Hadházy szerint a többi is ennyit keres, így nem csoda, hogy „nem értik” miért küzdenek a valóban az oktatással foglalkozó tanárok. 

 

A mai kormányinfón megkérdezték Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert, valóban milliós fizetést kapnak-e a tankerületek vezetői, így Marosi Beatrix is, de a tárcavezető állítása szerint nem tudja ki Marosi és azt sem mennyit keres. Esetleges kérdésekkel a tankerületekhez irányította a kérdést feltevő újságírót, bizonyára arról sem hallott, hogy a gyalázkodó, fenyegető telefonok százai miatt eltüntette a telefonszámokat a honlapról a Klebelsberg Központ. 

Címlapon

mutasd mind

Vélemények

mutasd mind