Ha kedd, akkor Mészáros Lőrinc újabb milliárdos közbeszerzéseket nyer

Három közbeszerzésen is nyert a Mészáros és Mészáros Zrt., a vállalatra a közbeszerzéseken nettó 9,3 milliárd forint jut.
Kékes Viktória

2022. október 25. 13:11

Ha kedd, akkor Mészáros Lőrinc újabb milliárdos közbeszerzéseket nyer

A Portfolio vette észre, hogy újabb három közbeszerzést nyert el Mészáros Lőrinc érdekeltsége, a Mészáros és Mészáros Zrt. 

 

 

  • „A Tisza töltéseinek és altalajainak megerősítése” elnevezésű közbeszerzési eljárásban a BÉKÉS DRÉN Környezetvédelmi, Víz- és Mélyépítési Kft.-vel a legjobb ár-érték arányt tartalmazó nettó 6,48 milliárd forintos ajánlatával nyertes ajánlattevő lett, amelyből a Mészáros és Mészáros Zrt. része nettó 2,59 milliárd forint.
  • „Árvízi biztonság növelése Győr környékén” elnevezésű közbeszerzési eljárásban a legjobbár-érték arányt tartalmazó nettó 1,56 milliárd forintos ajánlatával nyertes ajánlattevő lett.
  • „Árvízi kockázatkezelés a Körös-völgyben” elnevezésű közbeszerzési eljárásban közös ajánlattevőként a BÉKÉS DRÉN Környezetvédelmi, Víz- és Mélyépítési Kft.-vel a legjobb ár-érték arányt tartalmazó nettó 6,35 milliárd forint összegű ajánlatával nyertes ajánlattevő lett, amelyből a Mészáros és Mészáros Zrt. része nettó 5,1 milliárd forint.

 

Összesen tehát 9,25 milliárd forint értékben nyert el közbeszerzéseket a Mészáros és Mészáros Kft. 

 

 

 

 

Címlapon

mutasd mind

Vélemények

mutasd mind