Gyurcsány Ferenc kreatívan reagált a Völner-ügyre az Instagramon

A Gyurcsány Show névadója egy márciusi Mandiner-cikk fejlécét osztotta meg.
Kovács M. Norbert

2021. december 07. 17:58

Gyurcsány Ferenc kreatívan reagált a Völner-ügyre az Instagramon

Gyurcsány Ferenc a Fidesz és az Orbán-kormány kommunikációjában általában A Patás Ördög maga, Minden Rossz Okozója és Elkövetője, valamint A Szörnyűségek Mögött Álló Aljas Konspirátor, akiről és feleségéről még egy 800 millióba kerülő, egyébként szinte nézhetetlenül rossz filmet is összehoztak, csak hogy még több ember lássa a fent említetteknek őt, őket. 

 

Gyurcsányt mindezek ellenére a több mint 10 éve lényegében teljhatalommal kormányozó Orbán-rezsim valahogy mégsem tudta (akarta?) mostanáig rács mögé dugni, de ennek lehetőségével és eljövetelével azért időről időre előáll valaki, ha nem is az első vonalból, de a holdudvarból minimum.

 

Ilyen volt például az az idén márciusi cikk is a Mandineren, aminek az volt a címe, hogy Gyurcsány a börtön kapujában, és amit vendégszerzőként az a Völner Pál államtitkár írt a fideszes lapba, akinek ha nem is tudta minden újságolvasó kapásból a nevét eddig, ma biztosan nagyon sokan megtanulták.

 

Gyurcsány Ferenc ennek a cikknek a screenshotját osztotta meg pár órája az Instagramon, amihez a következőket írta

 

„Igen Pali. És nem süt be a nap. Majd mesélj.”

Mindezek után a Facebookon kommentben várjuk a tippeket, végül vajon Gyurcsány vagy Völner fogja hamarabb megtudni, milyen is az, amikor tényleg nem süt be a nap!